La Selecció de Pilota Valenciana continua entrenant a La Nucia

La Ciutat Esportiva Camilo Cano de La Nucia va acollir ahir diumenge 4 d'octubre el tercer entrenament de la Selecció de Pilota Valenciana de la temporada 2020-2021.

La Ciutat Esportiva Camilo Cano de La Nucia va acollir ahir diumenge 4 d’octubre el tercer entrenament de la Selecció de Pilota Valenciana de la temporada 2020-2021. En #LaNuciaCiudadDelDeporte, la “Selecció de Pilota Valenciana” ha représ la preparació per als seus futurs compromisos oficials, malgrat la notícia de la suspensió del “Mundial de Pilota 2021” de Bèlgica. Els jugadors de la Selecció de Pilota de la Federació de Pilota Valenciana van entrenar sota les ordres del nou seleccionador Vicent Molines.
En esta tercera sessió de la temporada 2020-2021 la “Selecció” absoluta de Pilota va entrenar la modalitat de “Joc Internacional”.

Des del 2004 “La Nucia, Ciutat de l’Esport” és una de les “seus permanents d’entrenament” de la Selecció de Pilota Valenciana, per a diferents modalitats. Des de fa 16 anys la “Selecció” prepara els seus europeus i mundials en la Ciutat Esportiva Camilo Cano. Una mostra més del suport de l’Ajuntament de La Nucia a este esport autòcton i a la Federació de Pilota Valenciana (FedPiVal). Les excel·lents i modernes instal·lacions esportives de La Nucia són utilitzades periòdicament per la “Selecció” absoluta i les diferents seleccions de la Federació de Pilota, demostrant el compromís de #LaNuciaCiudadDelDeporte, amb la “pilota valenciana”.

“Joc Internacional”

A la sessió d’entrenament de la Selecció de Pilota ahir diumenge en la Ciutat Esportiva Camilo Cano van participar els jugadors Diego López d’Onda, Angel Reig de Murla, Juan Bautista Buigues de Xaló, Jose Luis Calvo de Benidorm, Jose Antonio Martínez del Campello, Pablo Vidal de Sella, Guillermo Alandes del Puig, Marc Giner de Murla i Seve Martínez de Castelló Els jugadors al costat del quadre tècnic després de completar el calfament, van estar entrenant en la modalitat de “Joc Internacional”.

Després de les dos primeres sessions tècniques celebrades en la Ciutat Esportiva Camilo Cano els dies 13 i 27 de setembre, en la qual els jugadors van entrenar el joc “a Llargues” per a este tercer entrenament l’entrenador Vicent Molines va preparar una sessió en la modalitat de “Joc Internacional”. Este era el primer contacte dels jugadors de la Selecció de Pilota Valenciana amb el “Joc Internacional”, per la necessitat d’adaptar-se a una nova pilota, que serà la que s’utilitzarà en esta especialitat.

Així mateix la sessió d’ahir diumenge va servir per a practicar amb les noves dimensions del terreny de joc, ja que és una modalitat molt important per a poder conquistar el títol absolut i de la qual la Selecció Valenciana ha aconseguit traure un bon rendiment habitualment.

Suspensió Mundial 2021

Esta passada setmana es coneixia que s’havia suspés la pròxima cita del calendari internacional, el Mundial de 2021 a Bèlgica, per la crisi sanitària del Coronavirus. Per això respecte a les pròximes competicions s’està a l’espera que s’establisca un nou calendari dels compromisos oficials esportius de la Selecció, en l’àmbit europeu i intercontinental.

CatalanSpanish