Un gran pas per la pilota valenciana a Castelló

La partida solidària al trinquet municipal atrau a nous espectadors.

El dissabte 15 de desembre es va disputar la partida solidària de pilota valenciana al trinquet municipal del parc esportiu Sindical. A la partida va acudir el regidor d’Esports, Enric Porcar, qui va felicitar jugadors i organitzadors per la “bona resposta que estan tenint les partides a Castelló”. Els assistens van donar ambient a la grada del trinquet.

La presidenta del Club Pilotari Castelló, Noemí Torrijos, ha fet una valoració molt positiva del nombre d’espectadors, així com del seu perfil: “Estem molt satisfets perqué avui ha vingut molta gent nova, gent que no tenia contacte amb la pilota i que potser avui ha presenciat la seua primera partida; gent que ha  vingut per la vessant solidària, ha recolçar els jugadors del CRIS i que ha gaudit d’aquest esport tan nostre”.

A les 16:00 hores va començar la partida de raspall dels jugadors del CRIS –Creu Roja Castelló, una partida molt disputada on els pilotaris ho van passar en gran, ja que “és molt important per a ells jugar el mateix dia que els professionals, amb tanta gent a la grada”, en paraules de Lluís Ramos, secretari del Club Pilotari Castelló.

A les 17:00 hores el públic va poder presenciar la partida d’escala i corda entre De la Vega i Álvaro (roig), i Jose Salvador i Víctor Bueno (blau). L’equip blau ha mantingut una diferencia d’un o dos jocs durant tota la partida fins consolidar aquesta diferencia en un marcador final de 60 a 45.

En declaracions de Víctor Bueno, ha estat “una partida molt disputada, on els quatre hem jugat a bon nivell i hem donat espectacle al públic”. Tot i la derrota, Álvaro ha volgut destacar el bon ambient que es respirava al trinquet de Castelló: “Com a professional sempre és interessant que hi hage nous trinquets i poder jugar en ells amb aquesta resposta del públic”.

CatalanSpanish