Apareixen pintades ultres en la seu d’Estrangeria de València

Pintades de caràcter ultradretà han aparegut aquest divendres en una de les oficines d'Estrangeria de València situades en el carrer Motilla del Palancar, en la qual s'ha dibuixat símbols nazis (SS) al costat del text "Visca Espanya" i "Vota a VOX".

Pintades de caràcter ultradretà han aparegut aquest divendres en una de les oficines d’Estrangeria de València situades en el carrer Motilla del Palancar, en la qual s’ha dibuixat símbols nazis (SS) al costat del text “Visca Espanya” i “Vota a VOX”.

Així ho ha confirmat el delegat del Govern a la Comunitat Valenciana, Juan Carlos Fulgencio, qui ha condemnat aquesta acció en declaracions als periodistes.

Fulgencio ha expressat el seu rebuig a aquests grafits: “fan unes al·lusions que no podem compartir en la conjuntura en què es realitzen, amb crides a un partit polític dels més allunyats del centre per la dreta, concretament VOX, i perquè es realitzen en un lloc i amb uns símbols que no ajuden a la convivència”.

“El Govern és taxatiu, aquesta és una societat oberta, receptiva, som els fills dels emigrants, i no anem a tolerar que en la via pública i en les instal·lacions del Govern es manifesten aquest tipus d’expressions que atempten contra la convivència i qualsevol principi democràtic”, ha agregat.

Publicitat