Piromusical de Sueca: 1.300 quilos de pólvora seran vistos per 10.000 persones

Unes 10.000 persones s'espera que assistisquen aquest dissabte 15 de setembre a la dihuitena edició del seu festival piromusical de Sueca.

Piromusical

Unes 10.000 persones s’espera que assistisquen aquest dissabte 15 de setembre a la dihuitena edició del seu festival piromusical de Sueca, un esdeveniment en el qual l’empresa Ricardo Caballer (Ricasa) dispararà 1.300 quilos de pólvora i que enguany tornarà a ser un homenatge a la música valenciana dels anys huitanta i noranta.

El piromusical constarà de 12.500 ordres de foc, 15.600 unitats pirotècniques, 600 mòduls de tret i 21 ordinadors, que faran que Sueca es convertisca en la “capital europea” de la pirotècnia “gràcies al major *piromusical disparat fins hui a Europa”, segons ha assegurat Ricardo Caballer.

El piromusical, d’uns trenta minuts de durada, es dividirà en dues parts: una de vint-i-un minuts, que combinarà músiques de ball, de rock, de bandes sonores de pel·lícules i d’un homenatge a Avicii i a Robert Milers; i una segona part de nou minuts, un “Homenatge a la Ruta” dedicada a la música dels anys noranta.

Els organitzadors han preparat, previ al tret del piromusical, en el que serà un homenatge als artistes i DJ d’aqueixa dècada, un gran espectacle musical amb l’actuació de diversos reconeguts artistes, com a DJ Ansthef (Sueca), Javi & Rafa els Bessons (Puzle), Jose Coll (Remember The Music, Arabesc i Esdeveniment), Jose Conca (Xocolate), Vicente Ferrer (Bananes Maxi Disco), o Víctor Pérez (The Face), entre uns altres.

A més, hi haurà diversos artistes convidats com a DJ Space, Double Visió, Jerry Daley, Just Luis, Kryss, New Limit i Sonia Madoc.

En la roda de premsa de presentació, a més de Ricardo Caballer, han participat el regidor de Festes de Sueca, Salvador Giménez, i el president de la Federació d’Oci, Turisme, Joc, Activitats Recreatives (Fotur), Víctor Pérez.

Salvador Giménez ha afirmat que el piromusical situa a Sueca com a “referent mundial de la pirotècnia, com demostra que les entrades venudes per internet han sigut adquirides per molts espanyols, però també molts estrangers vinguts per a l’ocasió des dels Estats Units”.

Víctor Pérez, per la seua part, ha felicitat a Sueca per aquest aniversari i per l’aposta musical, “que ha donat una segona o fins i tot una tercera joventut als DJ valencians de l’època, alguns dels quals tornen a estar de moda. La bona música no pansa de moda”.

Publicitat