20.3 C
Valencia

Aquest Dissabte s’inaugura la piscina municipal de Finestrat després de culminar les obres de modernització

Aquest dissabte, 23 de juny, se celebra l'acte inaugural de la piscina municipal de Finestrat després de culminar-les obres de reforma integral i modernització.

- Publicitat -AVL
- Publicitat -

Aquest dissabte, 23 de juny, se celebra l’acte inaugural de la piscina municipal de Finestrat després de culminar-les obres de reforma integral i modernització. Amb aquesta actuació s’ha adaptat la instal·lació, amb més de 30 anys d’antiguitat, a les noves exigències de les normatives en matèria d’eficiència energètica, estalvi d’aigua i accessibilitat, i als dissenys més actuals de piscines.

En paraules de l’alcalde de Finestrat, Juan Francisco Pérez, “aquest dissabte obrim les noves instal·lacions de la piscina municipal. Ara és més moderna i adaptada a les exigències actuals en matèria de seguretat, eficiència energètica i accessibilitat ja que la piscina ja tenia molts anys. Aquestes obres s’han aprofitat per canviar tot el sistema hidràulic i de depuració de manera que ara la instal·lació depura millor i consumeix menys energia. A més, hem aprofitat l’obra per donar solució a diverses peticions veïnals com habilitar més zones d’ombra i ampliar l’àrea d’esplai en integrar un espai annex a la piscina infantil on hem col·locat gespa artificial i una estètica, en general, més d’acord als temps actuals “.

El pressupost de l’obra és de 180.000 € i ha estat assumit íntegrament des de l’Ajuntament de Finestrat.

Inauguració: reconeixement als campions d’Espanya de Taekwondo

- Publicitat -

La jornada inaugural serà aquest dissabte, 23 de juny, i coincideix amb la cloenda del curs de l’Escola de Música del Centre Musical Puig Campana (CMPC), que celebraran una cercavila, a les 10:30 hores, i un concert de cloenda amb la banda juvenil i el CMPC a les 11:00 hores a la Casa de Cultura. A continuació, sobre les 12:00 hores, començarà l’acte inaugural de la piscina municipal.

Com a novetat, sis joves del Club Taekwondo Finestrat descobriran la placa inaugural on figuren els seus noms ja han aconseguit el títol de campions d’Espanya en els últims anys. “Hem decidit que en les plaques d’inauguració figurin els noms de veïns de Finestrat que han destacat per alguna activitat, en aquest cas, esportiva”, ha informat l’alcalde.

- Publicitat -

“Considerem que és una manera de reconèixer a aquests esportistes per haver portat el nom de Finestrat fins al més alt en les competicions nacionals de Taekwondo”. Els sis esportistes reconeguts en aquest acte i els noms figuraran a partir d’aquest dissabte a la placa inaugural de la piscina són Krom llorca (Campió d’Espanya de Taekwondo en els anys 2015 i 2018 en categoria precadete i cadet, respectivament), Maria Vidal ( campiona d’Espanya de Taekwondo en categoria júnior a l’any 2016), Alan Lluna (Campió d’Espanya de Taekwondo en categoria júnior a l’any 2016 i en Sub 21 el 2017), Denis Onishkiv (Campió d’Espanya de Taekwondo en categoria precadete en els anys 2016 i 2017), Michael Ponts (Campió d’Espanya de Taekwondo en precadete el 2017) i Leticia Arbuzina (Campiona d’Espanya de Taekwondo en precadete el 2017).

Després de la inauguració la piscina romandrà oberta de manera ininterrompuda tota la jornada fins a les 20:00 hores i, a partir de diumenge, obrirà en el seu horari habitual que és de 10:00 a 14:00 hores i de 16:00 a 20 : 00 hores en cap de setmana. De dilluns a divendres la piscina obre a tots els públics en horari de tardes (de 16:00 a 20:00 hores) ja que els matins estan reservades a activitats municipals com els cursos de natació i les sessions aquàtiques de l’Escola municipal d’Estiu.

: Valencià

- Publicitat -
- Advertisement -
- Publicitat -Xixona

Segueix-nos

13,322FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -Ayora
- Publicitat -Cuentacuentos
- Publicitat -Borriana_Comerç
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Barceló: “Falta concretar si les 10 persones màximes pel Nadal seran d’una o de dos unitats de convivència”

Les declaracions de la consellera de Sanitat en la seua visita d'este dilluns a Castelló deixen enlaire si serà o no possible la reunió per les festes de persones que no convisquen habitualment.

22 milions més d’euros en el pressupost de la Diputació que supera els 168 milions

Reconstruir Castelló, Impulsar, protegir i fer més sostenible la província són els quatre eixos fonamentals en què s'estructuren els comptes pel 2021 que hui s'han presentat.

Turisme presenta a les empreses de restauració de la Comunitat al segell L’Exquisit Mediterrani

Francesc Colomer ha presentat a través d'un seminari web l'esborrany del manual per a adherir a les empreses de restauració al segell L'Exquisit Mediterrani.

Investiguen a una persona per l’enverinament de dos gats a Castelló

S'han localitzat els cadàvers de dos gats, un d'ells tenia propietari.

Peníscola al costat de Labora i Diputació destinen més de 193.000 € a programes d’ocupació

La regidoria de turisme ha destinat 92.000 € en un Pla d'Ocupació Local per a informadors en platges i via pública.
- Advertisement -

: Valencià