6.4 C
Valencia

L’estiu de la covid esgota les piscines portàtils a tots els establiments

Les restriccions d'aforament o la por a fer ús de piscines comunitàries ha disparat una demanda a la qual els distribuïdors no poden fer front.

- Publicitat -AVL
- Publicitat -

“La cosa està difícil. Ara ens arriba una piscina a la setmana, si arriba perquè no tenim res en estoc, està tot esgotat“. Així ho conta Alex, un dels responsables de l’àrea d’esports aquàtics i material d’una coneguda tenda d’esports amb més de vint establiments a la Comunitat Valenciana.

Però és que la recerca d’una piscina portàtil tampoc és més fàcil si s’opta per les tendes de bricolatge i jardí. “Enguany hem de dir-los als clients que hauran d’esperar perquè no els ho podem servir, però és que estem tots igual. Vénen amb comptagotes i estan esgotades en tots els llocs”, comenta l’encarregat d’una altra firma amb grans superfícies dedicades a estes àrees.

L’explicació és evident. Les restriccions en l’ús de piscines comunitàries per temes d’aforament i la por a les aglomeracions amb el constant fantasma del possible contagi del coronavirus, han fet que moltes persones es plantegen portar-se la piscina a casa. I la demanda ha desbordat els distribuïdors.

“Enguany no sabem com donar servei quan altres estius ens en sobraven piscines cada any. Perè és que estem tots igual. La gent es connecta a la web i ja es crea avisos perquè en quant es reba el producte els avise’n per correu electrònic perquè no podem reservar un producte que no sabem quan vindrà i que té ara tanta demanda”, conclou el responsable d’un d’estos punts de venda.

- Publicitat -

I és que l’estiu covid, no està canviant només la manera de relacionar-se, sinó que està creat nous hàbits de consum i plantejant noves necessitats per les quals ni les empreses internacionals amb producció pròpia estaven preparades.

De fet, a la Comunitat Valenciana, altres anys ens comenten que estes piscines es venien “sobretot per a gent que tenia xiquets menuts i poc més perquè ací la gent va a la platja o té apartament amb piscina o està en urbanitzacions que també tenen zones esportives”, comenten els venedors.

- Publicitat -

: Valencià

- Publicitat -
- Advertisement -
- Publicitat -Apunt Xixona

Segueix-nos

13,329FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -Ayora
- Publicitat -Cuentacuentos
- Publicitat -Borriana_Comerç
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

La Comunitat Valenciana registra 1419 positius i 29 morts per coronavirus

Per províncies: 126 a Castelló, 398 a Alacant i 895 a València

Cullera presenta el seu pressupost més social per a fer front a la pandèmia

L’equip de govern traurà endavant uns comptes on aposta decididament pel benestar de les persones, congela novament els impostos i torna a reduir el deute

Torrent presenta una proposta de pressupostos per a 2021 amb la major despesa d’inversió en polítiques socials

El consistori augmentarà en més de 327.000 € el pressupost destinat a programes de Família, Serveis Socials i Foment de l'Ocupació.

Alfafar forma als seus comerciants a Administració Electrònica

L'ADL ha completat el curs "La signatura digital" dirigit a comerciants del municipi.

Nadal en valencià a Sagunt

L’Ajuntament edita 9.000 cartes als Reis d’Orient que es distribuiran en els col·legis de primària
- Advertisement -

: Valencià