40.000 persones han gaudit de la pista de gel de la plaça de l’ajuntament este Nadal

Hui finalitzen els treballs de desmuntatge de la pista de gel, mentre que l'arbre de Nadal ja ha sigut desmuntat per complet

nadal

La plaça de l’Ajuntament ha sigut un dels punts clau del Nadal a València. Hui finalitzen els treballs de desmuntatge de la pista de gel, mentre que l’arbre de Nadal ja ha sigut desmuntat per complet. El regidor de Comerç, Carlos Galiana, ha informat del total de persones que han gaudit de la pista de gel, que han sigut 39.248, xiquets i xiquetes en la seua majoria.

Estem molt contents de la col·laboració que, per quart any consecutiu, hem establit entre l’Ajuntament i l’associació de comerciants del centre, que ha permés la instal·lació de la pista de gel a la plaça de l’Ajuntament i muntar l’arbre de Nadal de la plaça de la Reina. Es tracta d’una col·laboració que redunda, sense cap dubte, en positiu per a tota la ciutadania”, ha dit el regidor Carlos Galiana.

D’altra banda, Galiana ha valorat de manera “molt positiva” el funcionament dels tres mercats de nadal per la seua “gran afluència de persones”, tant en el de la Llotja, com el tradicional de l’avinguda del Cid o el del Cabanyal que, enguany, a més, ha comptat amb la Fira de Comerç del barri organitzada per l’associació comercial Acipmar, “que ha sumat energies al mercat tradicional de Nadal i l’ha convertit en tot un èxit“, ha explicat Galiana.

Estem molt contents per com ha funcionat la campanya de Nadal a Valènca. La gent ha disfrutat d’estes festes a la nostra ciutat“, ha assegurat el regidor, al mateix temps que ha recordat que la campanya de Nadal “és la més important per a la Regidoria de Comerç, ja que suposa al voltant del 35% de la facturació de tot l’any”.

Finalment, el regidor Galiana ha dit que l’estand de la regidoria de Comerç en Expojove ha rebut més 12.000 visites i que les obertures extraordinàries dels mercats municipals durant les dates nadalenques han suposat “tot un èxit d’afluència de clients i clientes, que demostren dia a dia la seua confiança en estos centres municipals del comerç de proximitat amb el millor producte alimentari de la ciutat”.

 

Publicitat