12 C
Valencia

Sant Joan de Moró culmina la construcció de la segona pista de pádel en el complex esportiu

L'Ajuntament de Sant Joan de Moró continua ampliant la seua aposta pel foment i la dotació d'infraestructures per a la pràctica esportiva en el municipi.

- Publicitat -AVL
- Publicitat -

L’Ajuntament de Sant Joan de Moró continua ampliant la seua aposta pel foment i la dotació d’infraestructures per a la pràctica esportiva en el municipi. L’equip de govern municipal acaba d’acabar la inversió de 28.871,93 euros per a la construcció d’una nova pista de pádel, annexa a la qual ja es va engegar en dates recents.

L’objectiu del projecte ha sigut “ampliar l’oferta d’instal·lacions, atès que era una demanda que rebíem per part dels afeccionats a aquesta disciplina esportiva. Valorada la disponibilitat, hem dut a terme els pertinents treballs i avui ja són una realitat, a la disposició de tots els veïns”, ha destacat l’alcalde de Sant Joan de Moró, Vicente Pallarés.

- Publicitat -

Els treballs han consistit en la creació d’una nova pista de pádel al costat de la ja existent, que ha sigut possible gràcies a l’ampliació de la zona de fons mitjançant la prolongació de l’estructura i la col·locació d’una xarxa de protecció en el límit del recinte, amb la finalitat d’evitar que les pilotes isquen fóra del recinte poliesportiu durant el joc. Així mateix, l’actuació ha comptat amb la instal·lació d’una estructura amb vuit focus per a dotar la pista d’il·luminació.

Cal recordar que l’Ajuntament de Va habitar va inaugurar a l’agost de l’any 2013 la primera de les pistes, dotant el recinte de graderies i enllumenat, per al que es van invertir 45.000 euros. Les pistes de pádel estan integrades en un gran complex esportiu situat en el camíBorriol de Sant Joan de Moró, que està integrat per un Pavelló Poliesportiu, el camp de futbol Jesús Beire, pista de frontó, pista de tennis, pista de cotxes teledirigits, pista de bàsquet i les piscines. “Una gran aposta de l’Ajuntament de Sant Joan de Moró perquè els veïns puguen desenvolupar la seua faceta esportiva i lúdica sense haver d’eixir de la localitat, dotada amb tots els serveis i de la màxima qualitat, com es mereixen els moroners”, conclou Vicente Pallarés.

- Publicitat -

: Valencià

- Publicitat -
- Advertisement -
- Publicitat -DiVal

Segueix-nos

13,071FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -Tomatadepenjar
- Publicitat -Castelló_Alternatives
- Publicitat -Borriana_Calistenia
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

La Diputació de València activa el teletreball per a la mitat de la seua plantilla

• L'objectiu de la corporació provincial, amb una plantilla de 1.200 treballadores i treballadors, és garantir els serveis que presta la institució preservant la salut del funcionariat

L’equip municipal de Benaguasil compleix quasi el 60% del seu programa electoral en any i mig de legislatura

Quan es compleix pràcticament any i mig des de l'inici de la legislatura, l'equip popular de Benaguasil liderat per l'alcalde i diputat provincial Ximo Segarra Castillo, fa balanç de la gestió duta a terme d'estos primers divuit mesos.

Benitatxell tampoc cobrarà l’ocupació de terrasses als bars durant 2021

• Es tracta d'una nova mesura per a pal·liar els efectes de la crisi del Covid-19, junt amb les ajudes als autònoms i xicotetes empreses

València destina 1,6M€ per a ajudar als establiments hostalers i de la restauració

Tots els establiments que van sol·licitar l'ajuda i compleixen els requisits s'han beneficiat de la subvenció per al suport al sector de la restauració

Sanitaris de l’UCI del General, desbordats per la falta de mitjans davant l’augment de casos COVID

La última víctima mortal portava 40 dies hospitalitzada. D'altra banda, personal de l'hospital denuncia que els obliguen a portar els EPIS de seguretat més hores de les recomanables perquè no hi ha prou material de protecció.
- Advertisement -

: Valencià