Sant Joan de Moró culmina la construcció de la segona pista de pádel en el complex esportiu

L'Ajuntament de Sant Joan de Moró continua ampliant la seua aposta pel foment i la dotació d'infraestructures per a la pràctica esportiva en el municipi.

L’Ajuntament de Sant Joan de Moró continua ampliant la seua aposta pel foment i la dotació d’infraestructures per a la pràctica esportiva en el municipi. L’equip de govern municipal acaba d’acabar la inversió de 28.871,93 euros per a la construcció d’una nova pista de pádel, annexa a la qual ja es va engegar en dates recents.

L’objectiu del projecte ha sigut “ampliar l’oferta d’instal·lacions, atès que era una demanda que rebíem per part dels afeccionats a aquesta disciplina esportiva. Valorada la disponibilitat, hem dut a terme els pertinents treballs i avui ja són una realitat, a la disposició de tots els veïns”, ha destacat l’alcalde de Sant Joan de Moró, Vicente Pallarés.

Els treballs han consistit en la creació d’una nova pista de pádel al costat de la ja existent, que ha sigut possible gràcies a l’ampliació de la zona de fons mitjançant la prolongació de l’estructura i la col·locació d’una xarxa de protecció en el límit del recinte, amb la finalitat d’evitar que les pilotes isquen fóra del recinte poliesportiu durant el joc. Així mateix, l’actuació ha comptat amb la instal·lació d’una estructura amb vuit focus per a dotar la pista d’il·luminació.

Cal recordar que l’Ajuntament de Va habitar va inaugurar a l’agost de l’any 2013 la primera de les pistes, dotant el recinte de graderies i enllumenat, per al que es van invertir 45.000 euros. Les pistes de pádel estan integrades en un gran complex esportiu situat en el camíBorriol de Sant Joan de Moró, que està integrat per un Pavelló Poliesportiu, el camp de futbol Jesús Beire, pista de frontó, pista de tennis, pista de cotxes teledirigits, pista de bàsquet i les piscines. “Una gran aposta de l’Ajuntament de Sant Joan de Moró perquè els veïns puguen desenvolupar la seua faceta esportiva i lúdica sense haver d’eixir de la localitat, dotada amb tots els serveis i de la màxima qualitat, com es mereixen els moroners”, conclou Vicente Pallarés.

CatalanSpanish