Així va destapar l’exregidora María José Alcón el ‘pitufeo’ del PP a València

María José Alcón, exregidora del PP, va detallar en una conversa telefònica amb el seu fill com es blanquejava diners, en ella apuntava a l'exlacaldessa Rita Barberá com a coneixedora de tot.

María José Alcón, va morir el dia d’ahir en precipitar-se des d’una balconada en el poble de la seua parella, el regidor Alfonso Grau, en la localitat de Callosa d’en Sarrià. Alcón tenia sobre sí el judici pel cas Taula, estava imputada per blanqueig de diners i finançament irregular. Tot va ser descobert gràcies a una conversa telefònica que va tenir amb el seu fill sobre el finançament irregular del PP valencià.

“M’han fet un parany en el partit, m’han donat 1.000 euros en dos bitllets de 500 i jo els havia de fer una transferència legal del meu compte. Corrupció política total” així és com explicava la regidora al seu fill en una conversa que estava sent intervinguda. No obstant això durant la conversa també apunta a la seua parella i a la morta Rita Barberá.

El ionqui dels diners
Alcón també va tenir converses amb Marcos Benavent sobre concessions de projectes i la forma de repartir-se les comissions.

Publicitat