13.1 C
Valencia

El III Pla d’Acció Comercial de Castelló busca reforçar “la capacitat d’atracció del comerç local”

Un dels objectius se centrarà en les actuacions d'urbanisme i paisatge comercial dels principals eixos i zones comercials de la ciutat per a proposar les accions correctores

- Publicitat -AVL
- Publicitat -

L’Ajuntament de Castelló, a través de la Regidoria d’Innovació Comercial, aborda des d’esta setmana l’elaboració del seu III Pla d’Acció Comercial, un document estratègic i analític que oferirà una visió global del sector a la ciutat i analitzarà els reptes actuals i fortaleses per a situar a Castelló com a referent comercial per a una àrea funcional de prop de 300.000 habitants.

Este pla té com a principals objectius consolidar i continuar reforçant la capacitat d’atracció del comerç local.
“En els pròxims dies iniciem el camí per a elaborar el nostre III Pla d’Acció Comercial, un document estratègic i analític que oferirà una radiografia completa del sector a la ciutat i assenyalarà les seues potencialitats”, ha destacat el regidor d’Innovació Comercial, David Donate.

- Publicitat -

El Pla, que substituirà a l’elaborat en 2013, “serà una guia que permetrà al comerç afrontar els reptes actuals, incrementar la seua competitivitat i que ens permetrà posicionar a Castelló com a ciutat comercial referent per a una àrea de quasi 300.000 consumidors”.

Donate ha explicat que l’elaboració d’este document estratègic persegueix tres objectius. El primer se centra en consolidar i continuar reforçant la capacitat d’atracció del comerç local mitjançant accions de promoció, dinamització i comunicació. Per a això, s’analitzaran les accions realitzades abans de l’emergència sanitària i social per la covid-19 per a valorar el seu impacte. Esta anàlisi es realitzarà mitjançant enquestes a comerciants i consumidors.

- Publicitat -

El segon objectiu se centrarà en la captació de nous operadors i accions de suport a emprenedors. Per a aconseguir este objectiu es realitzarà una anàlisi de situació de l’estat actual del comerç de la ciutat en comparació amb el document de 2013. “És d’especial importància realitzar i conéixer esta comparativa, que distingirà entre operadors localitzats en el nucli urbà i aquells localitzats en centres comercials, per a obtenir una fotografia real del teixit comercial local”, ha apuntat Donate.
Finalment, el tercer objectiu del Pla se centrarà en les actuacions d’urbanisme i paisatge comercial dels principals eixos i zones comercials. Per a això, es definirà un programa de millora de la imatge urbana i s’avaluarà la situació de cada espai per a proposar les accions correctores.
L’edil d’Innovació Comercial ha destacat que, per a aconseguir estos objectius, es faran diferents treballs de camp a través d’enquestes a compradors i comerciants, dinàmiques de grup i entrevistes en profunditat.
El Pla d’Acció Comercial és el tercer que es realitza per a la ciutat de Castelló. “El que ara iniciem permetrà al comerç local afrontar els nous reptes actuals, incrementar la seua competitivitat i millorar la posició de Castelló com a referent en la seua zona d’influència”, assenyala Donate.
El document estratègic serà realitzat per l’Oficina PATECO, del Consell de Cambres de Comerç de la Comunitat Valenciana, amb la participació de l’Ajuntament de Castelló i dels comerciants de la ciutat.

: Valencià

- Publicitat -
- Advertisement -
- Publicitat -DiVal

Segueix-nos

13,071FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -Tomatadepenjar
- Publicitat -Castelló_Alternatives
- Publicitat -Borriana_Calistenia
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

La Diputació de València activa el teletreball per a la mitat de la seua plantilla

• L'objectiu de la corporació provincial, amb una plantilla de 1.200 treballadores i treballadors, és garantir els serveis que presta la institució preservant la salut del funcionariat

L’equip municipal de Benaguasil compleix quasi el 60% del seu programa electoral en any i mig de legislatura

Quan es compleix pràcticament any i mig des de l'inici de la legislatura, l'equip popular de Benaguasil liderat per l'alcalde i diputat provincial Ximo Segarra Castillo, fa balanç de la gestió duta a terme d'estos primers divuit mesos.

Benitatxell tampoc cobrarà l’ocupació de terrasses als bars durant 2021

• Es tracta d'una nova mesura per a pal·liar els efectes de la crisi del Covid-19, junt amb les ajudes als autònoms i xicotetes empreses

València destina 1,6M€ per a ajudar als establiments hostalers i de la restauració

Tots els establiments que van sol·licitar l'ajuda i compleixen els requisits s'han beneficiat de la subvenció per al suport al sector de la restauració

Sanitaris de l’UCI del General, desbordats per la falta de mitjans davant l’augment de casos COVID

La última víctima mortal portava 40 dies hospitalitzada. D'altra banda, personal de l'hospital denuncia que els obliguen a portar els EPIS de seguretat més hores de les recomanables perquè no hi ha prou material de protecció.
- Advertisement -

: Valencià