Pla de l’Arc es convertirà en el centre neuràlgic de la joventut castellonenca amb el seu programa de bous i música

El programa d'enguany arranca amb un ‘bou embolat’ de la ramaderia de Germán Vidal que se celebrarà ja de matinada, i que continuarà amb la disc-mòbil ‘Macro The Luxe XXL’, que es repetirà la nit del dissabte

Publicitat

Pla de l’Arc serà des de hui i fins diumenge que ve l’epicentre de la festa i la diversió a nivell provincial amb motiu de les celebracions en honor a Sant Jaume. Els veïns de la pedania de la Vall d’Alba ja ho tenen tot llest per a gaudir d’un programa d’actes que tenen en els espectacles taurins i les multitudinàries revetles els seus principals al·licients.

“Dos ingredients que atrauen cada any a milers de persones des de tots els punts de la província, que saben que participar en les festes de Pla de l’Arc és sinònim de festa segura”, assegura la primera edil valldalbenca Marta Barrachina.

PublicitatRovira  

El programa d’enguany arranca amb un ‘bou embolat’ de la ramaderia de Germán Vidal que se celebrarà ja de matinada, i que continuarà amb la disc-mòbil ‘Macro The Luxe XXL’, que es repetirà la nit del dissabte.

Però la festa gran esclatarà a partir del divendres (19 de JULIOL). Un any més, Pla de l’Arc celebrarà la seua ja tradicional concurs de ramaderies taurines, que enguany aconsegueix la seua quinzena convocatòria. Els bous de plaça que s’exhibiran enguany pertanyen als ferros de Germán Vidal, de Cabanes (divendres); de Fernando Machaconses, de Xest (dissabte) i de Germán Vidal, de cabanes (diumenge). A més, el programa taurí es completa amb prova de bous i ‘bou embolat’.

I com no podia ser d’una altra manera, el plat fort tornarà a ser la música. La comissió de festes ha apostat per al divendres per una gran festa ‘retroremember’, a causa del gran èxit que va obtindre en els anys anteriors. Un multitudinari festival que reunirà en Pla de l’Arc a importants i reconeguts dj’s. La jornada del divendres es completarà amb la disc-mòbil ‘The End’.

Per part seua, per al dissabte (20 de JULIOL) l’esplanada de les Escoles de Pla de l’Arc es mourà al ritme de ‘Grupo.es’, al terme del qual deixarà passe a la gran disc-mòbil ‘Macro The Luxe XXL’. Però enguany, tant la vesprada del divendres com la del dissabte, hi haurà tardeo amb els grups ‘Jarana’ i ‘Calaix’, respectivament.

Per al diumenge, a més dels esmentats bous de Germán Vidal, el programa abasta des de la final del campionat de guinyot a un espectacle de varietats i un sopar de ‘pa i porta’ a la que estan citats tots els veïns. Un castell de focs artificials posarà el fermall d’or a les festes de Pla de l’Arc en honor al seu patró.

“Les festes de Pla de l’Arc s’han convertit en una cita obligada per als joves de la província”, indica l’alcaldessa de la Vall d’Alba, Marta Barrachina. “La nostra oferta de ‘bous’ i les orquestres que actuen, totes elles de reconeguda qualitat, asseguren tots els dies la diversió fins que isca el sol”, assegura Barrachina.

En aquest sentit, Marta Barrachina anuncia que nombrosos autobusos de molt diverses parts de la província arribaran aquest cap de setmana fins a Pla de l’Arc: “Es tractarà d’una peregrinació de joves que esperem siga fins i tot major que la del passat any, a la vista de la multitudinària presència de visitants del passat cap de setmana en Montalba, l’altre gran lloc de la marxa a la província el mes de juliol”.

L’alcaldessa de la Vall d’Alba, a més, agraeix als membres de la comissió de festes “el gran treball que han realitzat per a elaborar un programa d’actes que és atractiu i que esperem que siga del grat de tots els visitants de Pla de l’Arc”. Una comissió que està integrada per Ines Fabregat, qui exerceix de presidenta; Marga Luz Doménech, que és la vicepresidenta; Alexis Albao, secretari; Hugo Edo i Jose Manuel Fabregat, que s’ocupen de la tresoreria; i Jorge Daniel Esteve, Mª Teresa Sales, Vicente Safont i Mª Amparo Nebot, que són vocals.

PROGRAMA DE FESTES 

DIJOUS 18 DE JULIOL

00H. VAQUES I BOU EMBOLAT DE LA RAMADERIA DE GERMAN VIDAL.

A CONTINUACIÓ DISCO MOBIL MACRO THE LUXE XXL.

DIVENDRES 19 DE JULIOL

18H. XV CONCURS DE RAMADERIES. PRIMER DIA DE CONCURS, BOUS DE PLAÇA DE LA RAMADERIA DE MIGUEL PAREJO.

19:30H. TARDEO AMB EL GRUP JARANA.

23:30H. BOU EMBOLAT DE LA MATEIXA RAMADERIA. ACONTINUACIÓ PLA DE L´ARC RETROREMEMBER FESTIVAL.

DISSABTE 20 DE JULIOL

15:30H. CAMPIONAT DE GUINYOT.

18H. SEGÓN DIA DE CONCURS, BOUS DE PLAÇA DE LA RAMADERIA FERNANDO MACHANCOSES.

19:30H. TARDEO AMB EL GRUP DE CAJON.

00H. BOU EMBOLAT DE LA MATEIXA RAMADERIA. A CONTINUACIÓ ACTUACIO DEL GRUP EL GRUPO.ES I DISCO MOBIL MACRO THE LUXE XXL.

DIUMENGE 21 DE JULIOL

15:30H. FINAL DEL CAMPIONAT DE GUINYOT

18H. TERCER I ÚLTIM DIA DE CONCURS, BOUS DE PLAÇA DE LA RAMADERIA GERMAN VIDAL. A LA MITJA PART ES FARÀ ENTREGA DELS PREMIS DEL CONCURS DE RAMADERIES.

22H. SOPAR DE “PA I PORTA”.

23H. ESPECTACLE DE VARIETATS.

00H. CASTELL FI DE FESTES.

 

 

PublicitatJuega Limpio Orihuela