Recta final per al pla estratègic d’Alcoi

Ahir van tindre lloc tres reunions emmarcades en el procés d’elaboració del Pla Estratègic, un document que conjuntament amb les altres estratègies municipals ja aprovades aquesta legislatura, serveix per definir les línies del futur de la nostra ciutat.

PublicitatAVL

Ahir es van desenvolupar les tres últimes reunions a la ciutat d’Alcoi, la primera amb els grups polítics una altra, amb l’ecosistema d’Innovació i la tercera, una sessió participativa on es van donar a conèixer l’estat actual dels treballs en marxa, l’establiment de les accions a desenvolupar i la identificació i definició de projectes i iniciatives de futur. Els assistents van poder fer les seues aportacions.

El document amb les aportacions fetes en aquests encontres i totes les accions anteriors desenvolupades a l’últim any, amb la participació activa de la ciutadania, entitats socials i sector empresarial passarà a exposició pública durant el mes de juliol, una vegada ho aprove la Junta de Govern. Durant 2 mesos la ciutadania podrà fer les al·legacions que considere i una vegada es responguen, ja es realitzarà l’aprovació definitiva.

PublicitatRovira  

«Estem en la recta final per aprovar el document que pretén establir les directrius i línies de treball per seguir transformant la nostra ciutat. En el pla estratègic es determinarà què és important per als habitants d’Alcoi, i s’establiran les prioritats i actuacions a desenvolupar en els pròxims anys. Si bé és cert que ja hem aprovat plans importants per al futur d’Alcoi com el Pla Director Smart City, o l’estratègia DUSI, elegida per Europa per a rebre una subvenció de 20 milions d’euros,10 d’ells aportats per Fons Feder, el pla estratègic serà un document global de llarg termini», ha destacat el regidor, d’Empresa, Formació i Innovació, Manolo Gomicia.

Recordem que entre els objectius del Pla estratègic d’Alcoi està la millorar la capacitat d’organització i acció de la ciutat, des d’un enfocament imminentment pràctic, delimitar els objectius a llarg termini i proposar accions de millora basant-se en la missió, visió i objectius de la ciutat i plantejar un full de ruta per al desplegament del Pla.