15 C
Valencia

Comença la redacció del Pla de Revitalització Integral d’Alcalà de Xivert

L'empresa El Fabricante de Espheras serà l'encarregada del procés d'elaboració del diagnòstic i de recollir propostes d'actuació en matèria de despoblament i degradació d'edificacions.

- Publicitat -AVL
- Publicitat -

L’Ajuntament d’Alcalà-Alcossebre treballa ja en la redacció i aplicació del Pla de Revitalització Integral d’Alcalà de Xivert, amb l’objectiu d’analitzar analitze l’estat actual del municipi, pel que fa a aspectes relacionats amb demografia, despoblació, actuacions urbanístiques a realitzar per a evitar la degradació d’espais, promoure la recuperació d’habitatges o dinamitzar sectors econòmics locals.

L’empresa El Fabricante de Espheras, amb àmplia experiència en l’elaboració d’esta mena de plans i especialistes en regeneració urbana i regeneració de patrimoni, serà l’encarregada de redactar el Pla. Dins del primer procés de diagnòstic, s’analitzaran dades tècniques i es definiran àmbits d’actuació per a, a continuació, promoure diferents processos de participació ciutadana a través dels que sumar propostes i recollir les principals preocupacions de la població. Finalment, es definiran mesures a aplicar i s’elaborarà un cronograma per a aplicar-les. Este procés es realitzarà durant els pròxims vuit mesos.

“La recuperació econòmica i social d’un municipi no passa només per l’actuació en un sol àmbit sinó que es tracta de promoure accions transversals, que reunisquen l’urbanisme, la recuperació patrimonial o el comerç i pensem que era necessari un pla ambiciós i complet com serà este per a aconseguir-lo”, ha explicat l’Alcalde Francisco Juan, que ha recordat que “la despoblació és un dels temes que més ens preocupen, sobretot pels problemes que porta associats, com el deteriorament d’habitatges. Hem insistit a la Diputació i la Generalitat Valenciana perquè tinguen en compte al nostre municipi en l’aplicació de polítiques contra el despoblament i pensem que, a través d’este pla, podrem fixar quines solucions són les que ens poden vindre millor”.

A l’hora de redactar el Pla, es tindran en compte altres plans especials amb els quals ja compta el municipi com el Pla de Mobilitat Urbana Sostenible o el Pla Estratègic de Turisme.

- Publicitat -

: Valencià

- Publicitat -
- Advertisement -
- Publicitat -Apunt Xixona

Segueix-nos

13,326FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -Ayora
- Publicitat -Cuentacuentos
- Publicitat -Borriana_Comerç
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

La prestació del servei d’ITV a la Comunitat serà de gestió directa per millorar la seua eficiència, qualitat i competitivitat

S'ampliarà la xarxa d'estacions perquè el 90% de la població puga passar la ITV amb un temps de desplaçament inferior a 30 minuts.

Sanitat inicia les obres del nou espai sanitari Roís de Corella de Gandia

La Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública ha iniciat este dimecres les obres del nou Espai Sanitari Roís de Corella, a Gandia.

Anuncien el primer cas de reinfecció per coronavirus a Espanya

També han identificat, per primera vegada, com una reinfectada provoca contagis en el seu entorn.

G.Fullana: “El PP odia la llengua valenciana i es passa pel folre la llei lingüística”

En el ple de la Diputació d'Alacant de hui, s'ha generat un acalorat debat pel valencià, on el diputat de Compromís assegura que els populars volen eliminar el valencià de l'educació.

La Universitat Jaume I configura el sistema de climatització per a aconseguir una millor renovació de l’aire

A més, s'està realitzant un mostreig dels nivells de CO2 en diversos moments del dia a les aules dels centres i en diferents nivells d'ocupació.
- Advertisement -

: Valencià