17.8 C
Valencia

La Plaça del Llibre de Castelló convida a llegir en valencià

Publicacions de la Universitat Jaume I participa en la segona edició de la Plaça del Llibre a Castelló.

- Publicitat -AVL
- Publicitat -

El regidor de Plurilingüisme i Foment del Valencià, Francesc Mezquita, ha visitat este matí la Plaça del Llibre, un esdeveniment que celebra la segona edició a Castelló i que acostarà al públic de la capital més de 1.500 publicacions en la nostra llengua.

Amb més de 30 activitats programades i vora 60 autors i autores convidats, la Plaça del Llibre romandrà oberta fins diumenge 18 a la plaça Santa Clara. La iniciativa de la Fundació FULL, l’Associació d’Editors del País Valencià, el Gremi de Llibreters de Castelló i Comarques, l’Associació d’Escriptors en Llengua Catalana i Acció Cultural del País Valencià, compta amb el suport de la Conselleria de Cultura, la Universitat Jaume I i la Regidoria de Cultura de Castelló, entre altres.

Publicacions de la Universitat Jaume I participa en la Plaça del Llibre

- Publicitat -

L’editorial de l’UJI presentarà les seues últimes novetats durant esta edició en la qual també ha previst un acte per l’obtenció del premi Joan Lluís Vives 2020 a l’edició universitària i el lliurament de la vuitena edició del premi de poesia Manel Garcia Grau.

Dijous 15 d’octubre, a les 18.30 hores, es presentarà el llibre Josep Francesc Boix Senmartí. El mestre que estimava la natura i la poesia (1901-1933) d’Òscar Pérez Silvestre, i es realitzarà l’acte per l’obtenció del premi Joan Lluís Vives 2020 a l’edició universitària al llibre d’Alfred Ramos i Ferran Zurriaga titulat La represa del moviment Freinet (1964-1974). Es comptarà amb la participació dels autors, de la rectora de l’UJI, Eva Alcón; de Natxo Badenes, en representació de la Fundació Càtedra Enric Soler i Godes; de la diputada de Cultura, Ruth Sanz, i del regidor d’Educació de l’Ajuntament de Castelló, Francesc Mezquita.

- Publicitat -

Les novetats del Servei de Publicacions de la Diputació i del Servei de Publicacions de l’UJI, Amat Bellés i Roig. Pintar la crònica i el mite i Castelló i la seua cuina. Tradicions, històries i receptes es presentaran el divendres 16 d’octubre a les 18.30 hores amb l’assistència d’Amat Bellés; Antonio Gascó; la diputada de Cultura, Ruth Sanz, i la vicerectora de Cultura i Relacions Institucionals, Carmen Lázaro.

Dissabte 17 d’octubre a les 20 hores està previst el lliurament del premi de poesia Manel Garcia Grau a Berna Blanch Chirivella pel poemari Dolmen. A l’acte participaran la vicerectora de Cultura i Relacions Institucionals, Carmen Lázaro; Jesús Figuerola, de Perifèric Edicions, i Aina Garcia-Carbó, presidenta d’El Pont.

- Publicitat -

Finalment, diumenge 18 d’octubre a les 18 hores es presentarà el llibre Contra Paradís, de Manuel Vicent amb la participació de l’autor i de la directora de la col·lecció «Història i Memòria», Rosa Monlleó.

: Valencià

- Publicitat -
- Advertisement -
- Publicitat -Borriana_Calistenia 9octubreGVA DiVal

Segueix-nos

13,018FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -Tomatadepenjar
- Publicitat -Castelló_Alternatives
- Publicitat -Borriana_Calistenia
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

La Diputació de València finança 334 projectes d’infraestructures a L’Horta

L'Horta Nord té aprovats 207 projectes i 15 milions d'euros per a 22 municipis, pels 127 projectes i 16,1 milions que té assignats L'Horta Sud en 19 localitats.

José Martí avala l’Estat d’Alarma anunciat pel Govern i apel·la a la responsabilitat de la ciutadania

El president de la Diputació de Castelló ha recolzat la decisió del Govern d'activar un nou període d'Estat d'Alarma per a reforçar les mesures de control enfront de la pandèmia de la Covid-19.

Morella tanca el Centre de Dia pels brots detectats de coronavirus

Es constata un augment del nombre de contagis en la ciutat de Morella.

El nou Estat d’Alarma de Sánchez legitima les mesures anunciades per la Generalitat

El 'toc de queda' o la restricció de les reunions a sis persones coincideixen en les mesures ja adoptades per la Comunitat Valenciana.

Castelló passa el seu primer toc de queda des del 23-F

No s'han destacat incidents greus durant la primera nit de restricció de la mobilitat.
- Advertisement -

: Valencià