Plácido Domingo presideix en Les Arts la final de les audicions del Centre de Perfeccionament

Els artistes admesos formaran part del Centre Plácido Domingo durant les dues temporades següents a les audicions

Plácido Domingo ha presidit hui la final de les audicions per als cantants que integraran l’onzena promoció d’artistes de la seua Centre de Perfeccionament, amb seu en el Palau de les Arts.

Experts del món de la lírica han acompanyat a l’artista madrileny en el jurat: Joan Matabosch, del Teatre Real, Rosemary Joshua, de la Dutch National Opera; a més del director artístic dels Arts, Jesús Iglesias Noriega, la secretària artística del teatre, Lleugera Caporale; i la soprano valenciana Enedina Lloris, docent del Centre de Perfeccionament.

Els artistes admesos formaran part del Centre Plácido Domingo durant les dues temporades següents a les audicions (Temporada 2019-2020 i 2020-2021), sempre que la valoració que la direcció realitze sobre l’evolució del cantant en finalitzar la primera temporada siga positiva.

La formació en el Centre de Perfeccionament inclou matèries com a tècnica vocal, interpretació musical i escènica, idiomes aplicats al cant, tècnica Alexander i psicologia. L’oferta contempla també classes magistrals amb artistes de prestigi internacional.

Els alumnes rebran ensenyaments de docents qualificats, directors d’escena, cantants i altres artistes i professionals que participen en les produccions i esdeveniments de la temporada en curs del Palau de les Arts.

Els cantants hauran de participar obligatòriament en l’activitat artística i didàctica del Centre Plácido Domingo i podran ser inclosos en les produccions i projectes de la temporada.

: Valencià

Publicidad