Plaga de rates a una estació de FGV

La plantilla de treballadors de l'estació ha denunciat la presència dels rosegadors a les taquilles.

La plantilla de l’estació d’Àngel Guimerà porta denunciant del problema per escrit a la direcció de Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana a través dels representants sindicals des de fa quatre mesos, i encara que s’han pres mesures de desratització, el problema amb els rosegadors pareix persistir a les instal·lacions.

La persistència del problema ja ha començat a afectar el desenvolupament de les funcions dels treballadors, la qual cosa afecta de manera directa al servei oferit als usuaris d’este transport públic. Com a exemple, s’ha informat del cas d’una usuària que es va presentar al Punt d’Atenció al Client per una reclamació d’objectes perduts però, a causa de la inaccessibilitat de les taquilles afectades per la plaga, no va ser possible entregar-li l’objecte que reclamava.

També s’alerta d’un altre problema a la mateixa estació, la presència del quadre de màquines de l’ascensor dins de les taquilles, el qual, per culpa del sobrecalfament, requereix tindre la porta oberta, inundant la sal de taquilles d’una olor a oli cremat que resulta insuportable i impedeix el normal desenvolupament de les funcions que els treballadors han de dur a terme a la sala.

CatalanSpanish