22 C
Valencia

El Planetari de Castelló obre les portes amb exposicions i projeccions familiars

L'aforament s'ha reduït per garantir la seguretat i és obligatori l'ús de mascareta a l'interior de les instal·lacions.

- Publicitat -AVL

La Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Castelló, encapçalada per Verònica Ruiz, suma a la desescalada l’obertura del Planetari, després de reobrir ahir, dilluns, les sales de lectura i les biblioteques. La instal·lació del Grau oferirà la possibilitat de visitar exposicions i assistir a projeccions divulgatives, però amb aforament limitat.

Així, tal com ha aprovat la Junta de Govern extraordinària, el personal d’atenció al públic s’incorporarà progressivament a les seues tasques. Totes i tots els treballadors disposaran de mitjans de protecció individual i ja s’han instal·lat mampares protectores per als aparadors de venda d’entrades i recepció.

L’horari de les projeccions es reduirà per tal de permetre la desinfecció i neteja de la sala entre estes. D’esta manera, les sessions es dividiran en quatre passes de dimarts a diumenge: a les 11.00 hores (versió en valencià), a les 12.30 hores (versió en castellà), a les 17:30 (versió en valencià) i a les 19.00 hores (versió en castellà).

Pel que fa a l’aforament, estarà limitat a 50 persones a l’interior de l’edifici i a un màxim de 30 persones en la sala de projeccions (un terç de l’aforament permés), sempre mantenint la distància de seguretat de dos metres entre els diferents grups familiars. Per a la realització de tallers o activitats a la sala d’actes del Planetari, l’aforament es limitarà a un màxim de 30 persones i s’hauran de respectar les mesures de protecció que determine la direcció del centre.

Tots els visitants que vulguen accedir a les instal·lacions del Planetari ho faran únicament per una de les portes principals i eixiran per l’altra. Ambdues disposaran de la senyalització informativa. L’ús de la mascareta serà obligatori durant la visita i no es permetrà l’accés les persones que no disposen d’este element de protecció. El centre posarà gel hidroalcohòlic a disposició del públic i, per tal de garantir la seguretat als visitants, les instal·lacions es desinfectaran dos vegades cada dia.

Biblioteques i sales de lectura

D’altra banda, cal recordar que les biblioteques i les sales de lectura municipals romanen obertes des del dilluns amb horari matutí, de 9.00 a 14.30 hores.

En estos espais l’aforament també està limitat i s’ha creat un protocol per evitar contagis i assegurar la higiene que implica, fins i tot, l’aïllament dels materials retornats. A més Cultura prepara la reobertura del Museu de la Ciutat de Castelló (MUCC), que es realitzarà durant la segona quinzena del mes de juny.

: Valencià

- Advertisement -
- Publicitat -GVA_CEICE

Segueix-nos

12,773FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -DiVal
- Publicitat -DipCas
- Publicitat -onda
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Borriana redistribuirà les seues àrees de competència delegades per l’Alcaldia

Després de la dimissió del regidor socialista Javier Gual "per motius personals" i la pròxima incorporació d'Ester Meneu en l'equip municipal de govern.

Detectats brots de coronavirus a Castelló, Orpesa, Onda i Benicarló

La província de Castelló ha registrat en 24 hores un total d'11 brots.

Sanitat prorroga durant 21 dies més les mesures restrictives per a la Comunitat Valenciana des de dilluns que ve

La Comunitat Valenciana registra 707 nous casos de coronavirus i 688 altes a pacients

L’AVL reivindica la figura literària de Carmelina Sánchez-Cutillas

Dona rebel, apassionada, lluitadora, forta, a més d’escriptora excepcional de les lletres valencianes del segle XX han sigut alguns dels molts qualificatius pronunciats en la Jornada Feminari en homenatge a Carmelina Sánchez-Cutillas, Escriptora de l’Any 2020, organitzada per l’Acadèmia Valenciana de la Llengua.

La Generalitat convoca oposicions per a formar part de l’escala d’orientadors de Labora

Amb aquestes proves Labora pretén oferir estabilitat a un servei fonamental per a la ciutadania
- Advertisement -

: Valencià