Desmantellada una plantació de marihuana amb 6.750 plantes

plantes
cof

 Un que es trobava realitzant funcions de custòdia va ser arrestat després d’una persecució a peu pels camps.

 Les plantes estaven distribuïdes en tres fases de creixement diferent

 Nombrosos camins de difícil accés per a arribar a la plantació

Agents de la Policia Nacional han desmantellat a Alzira una plantació de marihuana amb 6.750 plantes que es trobaven distribuïdes en tres fases de creixement diferents, i han detingut a dos homes com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública.

La recerca es va iniciar a la fi de l’any passat en tenir coneixement els agents de la possible existència d’una macro plantació de marihuana en el terme d’Alzira.

Difícil accés

Practicades les primeres gestions, els investigadors van esbrinar que la mateixa podria trobar-se en una zona de cultius molt extensa amb nombrosos camins de difícil accés, i l’olor del qual era percebut a diversos quilòmetres, depenent de l’hora del dia i dels vents.

Continuant amb les recerques, els agents van establir diversos dispositius de vigilància en els quals van comprovar l’existència d’un hivernacle de grans dimensions, així com van esbrinar la identitat de quatre persones com a suposades responsables d’aquesta.

En el transcurs d’un dels dispositius, quan els policies es dirigien a la plantació van sorprendre un dels sospitosos, que estava realitzant labors de custòdia, que a l’adonar-se de la seua presència va emprendre la fugida, sent interceptat minuts després d’una breu persecució a peu pels camps i detingut com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública.

Els agents van accedir a l’hivernacle i van localitzar en el seu interior unes 6.750 plantes de, marihuana que es trobaven distribuïdes en tres fases de creixement diferent; 1.250 eren plantones d’uns 40 centímetres, 2.000 es trobaven en fase de floració d’uns 160 centímetres i 3.500 plantes de marihuana en fase final de floració d’uns 180 centímetres.

Finalment, els policies van detenir en el seu domicili a un altre dels responsables de l’hivernacle i van esbrinar que pel que sembla la fi de la producció a gran escala de marihuana era per a la seua posterior venda en l’estranger.

Es continuen les recerques per a la detenció d’altres implicats.

Els detinguts, un d’ells amb antecedents policials, ha passat a disposició judicial, mentre l’altre després de ser sentit en declaració va ser posat en llibertat no sense abans ser advertit de l’obligació de comparéixer davant l’autoritat judicial quan para açò anara requerit.

Publicitat