El Govern es compromet al fet que les platges afectades per la borrasca estaran operatives a l’estiu

La Delegació del Govern, ha informat que la visita tenia com a objectiu realitzar una primera avaluació dels danys ocasionats per este temporal.

PublicitatAVL

El delegat del Govern accidental i subdelegat a València, José Roberto González Cachorro, i la subdelegada a Alacant, Araceli Poblador, han visitat este dimarts algunes de les zones més afectades per la borrasca ‘Glória’ en les localitats de Xàbia, Dénia i Gandia i s’han compromés que s’actuarà perquè les platges estiguen operatives a l’inici de la temporada estival.

Segons ha informat la Delegació del Govern, per mitjà d’un comunicat, la visita tenia com a objectiu realitzar una primera avaluació dels danys ocasionats per este temporal.

PublicitatRovira  

“Volem conéixer la magnitud dels danys per a establir totes les ajudes necessàries per a recuperar la normalitat com més prompte millor”, ha dit González Cachorro, que ha recordat que “el temporal encara no ha amainat i esta visita és una primera presa de contacte, ja que haurem d’esperar al fet que passen uns dies perquè l’avaluació siga completa”.

Per la seua banda, la subdelegada a Alacant ha reiterat que s’està treballant per a regularitzar la situació com més prompte millor: “Que no càpia el menor dubte que tindrem les nostres platges operatives per a quan els visitants comencen a arribar. Sempre ho hem fet així, i així va a seguir sent”.