12 C
Valencia

El comité de gestió de platges modificarà l’Ordenança municipal d’ús i gestió del litoral de Teulada Moraira

Carlos Martínez ha mantingut una reunió en la qual es va realitzar una anàlisi de la temporada 2020 i es van proposar millores per a la temporada 2021.

- Publicitat -AVL
- Publicitat -

El comité de gestió de platges presidit pel regidor delegat de Medi Ambient, Carlos Martínez, ha mantingut una reunió en la qual es va realitzar una anàlisi de la temporada 2020 i es van proposar millores per a la temporada 2021. També s’ha proposat la modificació de l’Ordenança municipal d’ús i gestió litoral.

Com a punts a destacar quant a les propostes de millora s’acorda:

  • Sol·licitar una concessió a costes del terreny pròxim a les condícies de la Platja del Portet per a situar unes noves condícies adaptades i un lloc de socorrisme.
  • Senyalitzar els aparcaments per a persones amb mobilitat reduïda en els panells de platja.
  • Compra de pasarenes d’ample adequat a la platja del Portet
  • Augmentar la recollida de papereres i contenidors de la zona d’arena de la platja de l’Ampolla en temporada alta.
  • Sol·licitar a la Generalitat la millora del sistema de drenatge d’evacuació d’aigües dels llava peus de les platges de Platgetes i Ampolla.

D’altra banda s’ha proposat realitzar una modificació de l’Ordenança municipal de l’ús i gestió de platges destacant els punts següents:

  • Actualització de la normativa amb canvis importants quant a platges lliures de fums i accés als animals de companyia fora de temporada estival a les platges urbanes.
  • Modificació quant a la reducció del temps de retirada de les restes de posidònia oceànica per a tractar la platja de la manera més natural possible i es proposa com a període de retirada des del 15 de març fins al 15 d’octubre.
  • Prohibició de la pràctica de surf, windsurf, kitesurf o similars solo durant la temporada de bany. En este moment la prohibició és durant l’any.

Carlos Martínez, regidor de Platges ha comentat que “El que es pretén és tindre unes platges amb una major accessibilitat, neteja i sobretot que siguen sostenibles amb el medi ambient executant actuacions encaminades cap a la conservació dels nostres recursos litorals naturals”.

- Publicitat -

: Valencià

- Publicitat -
- Advertisement -
- Publicitat -Apunt

Segueix-nos

13,565FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -CJCV
- Publicitat -Plataforma

Notícies relacionades

- Advertisement -

: Valencià