19.3 C
Valencia

La platja de la Fustera de Benissa rep la ‘distinció temàtica’ per Salvament i Socorrisme

Este xicotet racó mediterrani ha tornat a ser guardonat amb la Bandera Blava.

- Publicitat -AVL

La platja de la Fustera a Benissa no solament ix en la relació de platges guardonades amb Bandera Blava per l’Associació d’Educació Ambiental i del Consumidor (ADEAC), sinó que, a més, en esta ocasió ha sigut premiada amb la Distinció Temàtica per Salvament i Socorrisme, una condecoració amb la qual només compten quatre platges en tot el territori nacional i que s’atorga per les bones pràctiques amb relació a diferents protocols i actuacions de gestió mediambiental.

Entre els criteris perquè puga onejar un any més l’esmentada bandera, és fonamental posseir elements d’informació i educació ambiental, gaudir d’una excel·lent qualitat de l’aigua i atresorar una rigorosa gestió ambiental de tot l’espai natural.
Espanya comptarà en 2020 amb 589 platges amb bandera blava, de les quals 134 pertanyen a la Comunitat Valenciana i 73 a la província d’Alacant distribuïdes en 45 municipis diferents del nostre territori.

L’alcalde, Arturo Poquet, ha volgut agrair a tot l’equip humà de l’ajuntament que amb el seu treball, el seu esforç i dedicació han possibilitat que Benissa haja pogut acreditar tots els requisits per a obtenir esta distinció tan important. A més, ha aprofitat la seua intervenció per a animar a turistes de tota Espanya al fet que vengen a gaudir de la Fustera i de la resta d’encants que ofereix Benissa.

: Valencià

- Advertisement -
- Publicitat -GVA_CEICE

Segueix-nos

12,627FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -Vila-real
- Publicitat -DipCas
- Publicitat -onda
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Detectat un brot de coronavirus en Alginet per contacte social

Des de l’inici de la pandèmia la localitat ha tingut 50 persones contagiades.

Sanitat detecta un nou brot a Tavernes de la Valldigna per contacte social

Des de l’inici de la pandèmia la localitat ha tingut 87 persones contagiades i 13 han mort a consequència de la covid-19.

Sanitat detecta un brot de 12 casos a l’Alcúdia per contacte social

Des de l’inici de la pandèmia la localitat ha tingut 56 persones contagiades i cap ha mort a consequència de la covid-19.

Ontinyent suma hui un brot més de coronavirus amb 5 contagiats

Des de l’inici de la pandèmia la localitat ha tingut 216 persones contagiades i 7 han mort a consequència de la covid-19.

Sanitat detecta un brot de coronavirus a una empresa de Castelló de la Plana

Des de l’inici de la pandèmia la localitat ha tingut 1264 persones contagiades i 52 han mort a consequència de la covid-19.
- Advertisement -

: Valencià