sábado, 20 abril 2024

Playas CD Castellón B 5 – La Unión FS 1

El partit començava en Chencho amb igualtat en la pista i prompte es faria amb el domini el filial albinegre sobre la pista i començarien a arribar les ocasions per a les castellonenques; Lili ho intentava des de fora, Neus i María Sales tindrien també ocasiones d gol però sense encert.

Amb el control albinegre sobre la trobada i generant més perill, seria La Unió FS qui aconseguira avançar-se en el marcador fruit d’un llançament de falta directa a càrrec de Noelia, pràcticament des de mig camp que acaba en gol per a establir el 0-1 en el marcador en el minut 14 de trobada.

Les castellonenques començaven a estrènyer, pujant la línia de pressió i continuaven amb el domini sobre el partit. Neus empataria en el minut 19 en una jugada on acabava resolent dins de l’àrea sobre la portaria de Lorena, establint l’1-1 en el marcador. Amb l’empat les albinegres encara estrenyerien més i Tania aconseguia de tret exterior després d’un servei de cantonada col·locar-la per baix a la base del pal fent col·locant per davant a les castellonenques a 28 segons del descans.

En la represa el conjunt de Vila-real eixia amb més insistència sobre la meta castellonenca, a la recerca de l’empat, però Raquel atallava bé les ocasions d’Ana i Erika. La Unió FS cercava l’empat i açò permetia que el filial albinegre sumara contres en atac i en el minut 26 Ainhoa ampliava diferències en el marcador, col·locant el 3-1, en una contra on Judit assistia, davant l’eixida de Lorena, a Ainhoa que marcava a porta buida.

Les castellonenques seguien estrenyent i en una jugada Clara cometia mans dins de l’àrea i l’àrbitre no dubtava a assenyalar penal per a les castellonenques que, després de transformar-ho Lili, d’aquesta forma posaven el 4-1 en el marcador a set minuts de la conclusió. La golejada la tancava Iraya marcant el seu primer gol de la temporada a cinc minuts de la conclusió en una jugada on la jugadora albinegra, resolia per baix l’eixida de la portera visitant col·locant el 5-1 en el marcador amb el qual s’arribava a la conclusió del partit.