12 C
Valencia

Galeria: Un món en miniatura de 10.000 playmobils

L'Ateneo Mercantil de València s'ompli amb 10.000 playmobils per tal d'encantar a grans i menuts.

- Publicitat -AVL
- Publicitat -

El gran acolliment del passat any a l’exposició dels Clics de Playmobil®, per la qual van passar més de 30.000 persones, ha fet que els ninots de l’etern somriure tornen a visitar les instal·lacions del Ateneo Mercantil de València.

En esta ocasió, es destina més espai per a cadascun dels cinc diorames previstos i utilitzen el doble de Clics que l’edició anterior, aconseguint-se la xifra de 10.000 figures.

L’exposició es podrà visitar des de dijous que ve 21 de desembre fins al 22 de gener de 10 a 21 hores. En esta ocasió s’ha instal·lat en el Saló Noble de la Planta Baixa i l’accés a l’edifici per a veure els diorames es realitza pel carrer Moratín, on se situa la taquilla.

- Publicitat -

Totes les maquetes, que ja s’estan muntant, són de nova creació i es recrearà “El món dels víkings”, “Parc Juràssic”, “El Pol Àrtic”, “Londres de principi del Segle XX” i la “Sabana africana”. Entre les cinc escenes es podran veure més, per exemple, de 3.000 animals.

Peces exclusives i d’importació

- Publicitat -

Els col·leccionistes que organitzen l’exposició porten des del mes de març preparant esta nova edició i per a recrear “Parc Juràssic” han comprat peces que ja es troben descatalogades i que procedeixen dels Estats Units.

Enguany l’Ateneu Mercantil també convoca el concurs entre els assistents a l’exposició per a descobrir els clics de Playmobil® infiltrat, és a dir, un dels ninots estarà en una escena que no li correspon.

: Valencià

- Publicitat -
- Advertisement -
- Publicitat -Apunt

Segueix-nos

13,565FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -CJCV
- Publicitat -Plataforma

Notícies relacionades

- Advertisement -

: Valencià