El PP de la Vall d’Uixó sol·licita un ple extraordinari per atacs de gossos en el municipi

El Partit Popular de la Vall d’Uixó ha presentat aquest matí en el registre general de l’Ajuntament la sol·licitud d’un ple extraordinari perquè l’alcaldessa Tania Baños comparega i informe a la corporació municipal sobre els atacs, i les denúncies corresponents, de gossos perillosos en la partida de ‘La Zorra’, que han deixat diversos ferits i que, a més, a primers d’enguany van causar la mort d’un veí de la localitat.

Els populars sol·liciten “informació sobre les denúncies interposades anteriorment davant la Policia Local de la Vall d’Uixó respecte als atacs de gossos perillosos en el nostre municipi, la tramitació de les denúncies i les mesures que s’han pres per a la seua erradicació per part de tots els departaments municipals implicats, que tinguen responsabilitat en aquests expedients, adonar de l’existència d’un document subscrit entre el propietari de la Llobera i l’intendent de la Policia Local, pel qual s’autoritza la recollida dels gossos perillosos implicats en els atacs a una altra persona l’abril de 2017 i la gestió política duta a terme després de l’atac mortal de diversos gossos perillosos a un veí del municipi del passat 1 de gener”.

El regidor del PP, Óscar Clavell, ha explicat que “el passat 8 de gener presentem davant el secretari de l’Ajuntament de la Vall d’Uixó una compareixença perquè l’alcaldessa ens donara tota la documentació sobre els atacs dels gossos perillosos”. “Han passat els cinc dies de termini que estableix la llei perquè Tania Baños ens done la informació i com no hem obtingut cap resposta, ens hem personat en el consistori per a veure l’expedient i se’ns ha negat per part de l’alcaldessa Tania Baños i del regidor de Policia, Javier Ferreres”.

Per a Clavell, “sol·licitem informació sobre uns fets que ens semblen alarmants i preocupants”. L’edil ha assegurat que “pareix mentida que ens assabentem més per la premsa, que com a regidors de la corporació que tenim dret a conéixer els expedients”. Per açò, ha denunciat que “l’equip de govern està ocultant informació a l’oposició”. Per açò, “hem sol·licitat un ple extraordinari, que Tania Baños té l’obligació de convocar perquè done totes les explicacions oportunes davant un cas tan greu i seriós com a aquest”.
A partir d’ara, l’alcaldessa de la Vall d’Uixó té 15 dies per a convocar el ple extraordinari sol·licitat pel Partit Popular.

CatalàEspañol