El ple de Vilamarxant aprova per unanimitat el Pla Local de Prevenció d’Incendis Forestals

Els representants del PSPV-PSOE, PP, Cs i Compromís voten a favor.

La totalitat dels grups municipals del Ple de Vilamarxant han votat a favor per a aprovar per unanimitat el Pla Local de Prevenció d’Incendis Forestals en la sessió extraordinària celebrada ahir.

Els representants del PSPV-PSOE, Partit Popular, Ciutadans i Compromís van donar suport a esta proposta d’aprovació, que comptava amb el suport de la Direcció Territorial de la Conselleria d’Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica.

Les entitats locals amb terrenys forestals en el seu territori han de redactar plans locals de prevenció d’incendis per als seus respectius termes municipals. Així, amb esta aprovació per part del Ple, Vilamarxant ja compta amb el mateix.

Finalment, després de molts anys de treball per part dels tècnics municipals i dels membres Conselleria, s’ha fet realitat este pla que era necessari per a cuidar l’entorn si es produeix un incendi forestal. Menció especial mereix el suport de Diego Marín, Director general de Prevenció d’Incendis Forestals de la Generalitat, pel seu esforç i col·laboració durant estos mesos d’esforç.

CatalanSpanish