Les pluges de la vesprada deixen quasi 50 l/m2 en 4 hores a Cortes de Pallàs

Durant la vesprada del dimarts han caigut fins a 49 litres per metre quadrat en a penes quatre hores en la zona de l'embassament del Queixal a Cortes de Pallàs.

Pallàs

El episodi de pluges que registra la Comunitat Valenciana en els últims dies ha deixat, en la vesprada d’aquest dimarts, fins a 49 litres per metre quadrat en a penes quatre hores en la zona de l’embassament del Queixal a Cortes de Pallàs (València), de quasi 38 a Sax (Alacant) i de 29,5 a Utiel (València).

Segons la xarxa de pluviòmetres de la Confederació Hidrogràfica del Xúquer, altres valors destacats han sigut els 23,4 l/m2 de Navarrés, els 19,2 en l’embassament de Corts II de Cortes de Pallàs, de 14,4 a Xera i de 13 a Pedralba, tot això a l’interior de València.

Quant a l’acumulat en les últimes vint-i-quatre hores, la classificació està comandada per Fondeguilla i Vilafamés, ambdues a la província de Castelló, amb 70 i 60 litres per metre quadrats, seguides per Vilamarxant (València), amb 57,4; Borriol (Castelló), amb 55,4, i Quart de Poblet (València), amb 51 l/m2.

Per capitals de província, València lidera els registres amb 43,2 l/m2 en les últimes vint-i-quatre hores, seguida per Castelló, amb 23.

Publicitat