Pluges, descens de temperatures i vents de fins als 80 km/h a l’interior nord de la Comunitat Valenciana

Les pluges intenses per l'entrada d'una Depressió Aïllada en Nivells Alts (DANA) arribaran aquest dimecres a la Comunitat Valenciana, que estarà en avís taronja ja que s'espera unes precipitacions acumulades de 100 litres per metre quadrat en 12 hores i de 40 litres en una hora.

L’interior nord de Castelló està aquest dimarts en avís groc per vents que poden arribar als 80 quilòmetres per hora en una jornada en la qual les temperatures aniran en descens, sobretot les màximes que poden baixar de forma notable en l’interior, i es preveuen pluges al final del dia en el nord de Castelló i en els litorals.

Així, segons la previsió de l’Agència Estatal de Meteorologia (Aemet), si a Alacant les màximes rondaran els 30 graus, a Castelló els 28 i a València els 27, a Requena no se sobrepassaran els 23 graus o a Alcoi els 24.

A més, el cel registrarà intervals nuvolosos, tendint al final a cel nuvolós o cobert en la mitat nord i s’esperen pluges, més probables en el nord de Castelló i en els litorals.

No obstant açò, les pluges intenses per l’entrada d’una Depressió Aïllada en Nivells Alts (DANA) arribaran aquest dimecres a la Comunitat Valenciana, que estarà en avís taronja ja que s’espera unes precipitacions acumulades de 100 litres per metre quadrat en 12 hores i de 40 litres en una hora.

A més, el litoral de Castelló també estarà el dimecres en avís taronja per fenòmens costaners ja que el vent bufarà del nord-est amb força 8 i provocarà ones de tres a quatre metres i aquesta província estarà també en avís groc per vent.

Per la seua banda, el litoral de València estarà el dimecres en avís groc per fenòmens costaners ja que es preveu que el vent bufe del nord-est amb força 7 i ones de tres a quatre metres.

CatalanSpanish