18.9 C
Valencia

La Pobla de Vallbona connecta el nucli urbà i la zona nord amb una passarel·la sobre la CV35

Les urbanitzacions de la zona nord de la Pobla de Vallbona ja disposen d'una connexió amb el nucli urbà a través d'una passarel·la sobre l'autovia.

- Publicitat -AVL

Les urbanitzacions de la zona nord de la Pobla de Vallbona ja disposen d’una connexió amb el nucli urbà a través d’una passarel·la sobre l’autovia. Este dimarts s’han executat les obres d’instal·lació de la passarel·la al costat de la carretera de la Casa Blanca i que permeten comunicar el terme sense necessitat d’utilitzar el cotxe.

La passarel·la sobre la CV35 és una reivindicació història dels més de 5.000 veïns que viuen en la zona residencial nord de la Pobla de Vallbona i que troben en l’autovia una barrera en la connexió amb el nucli urbà des de la seua construcció a principis dels anys 90.

L’obra va ser adjudicada per un import de 294.000 euros i finançada completament per la Conselleria de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat i fons FEDER de la Unió Europea. La passarel·la té una llargària de prop de 50 metres amb una plataforma de 3 metres d’amplada que permet el pas compartit entre bicicletes i vianants.

Amb esta passarel·la es culmina la urbanització de l’entorn de l’entrada nord-est del municipi amb una sèrie d’obres per pacificar el trànsit i permetre un accés no motoritzat al nucli urbà. En este sentit, a través d’una subvenció del programa SOM de la Diputació de València, s’ha realitzat un primer tram de carril bici en l’entorn de l’ermita valorat en 100.000 euros i una segona inversió directa de l’Ajuntament de 240.000 euros que completa la connexió d’este carril bici amb la passarel·la, la pavimentació del camí de la Casa Blanca i l’accés a la Cooperativa.

Des de l’Ajuntament s’ha manifestat la satisfacció perquè esta passarel·la suposarà reduir als veïns les molèsties del mur que va suposar al seu moment la construcció de l’autovia que va dividir en dos el terme municipal.

: Valencià

- Advertisement -
- Publicitat -GVA_CEICE

Segueix-nos

12,723FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -DiVal
- Publicitat -DipCas
- Publicitat -onda
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

La Fundació de l’Hospital Provincial de Castelló renova la seua imatge corporativa

La comissió permanent aprova les línies que perfilaran la nova política comunicativa de la institució per a reforçar el seu perfil com a centre de referència científic i biomèdic i millorar la divulgació social

Borriana viurà la vigília de la Mare de Déu de la Mercè d’una manera diferent

La visita a la casa dels Gegants i Cabuts i el concert del Cor Carnevale protagonitzen la festivitat

La Universitat Jaume I celebra l’acte d’obertura del curs acadèmic 2020-2021

El catedràtic de Filologia Catalana, Vicent Manuel Salvador, serà l'encarregat de pronunciar la lliçó inaugural

Alfafar aprovarà per ple el Pla d’Acció per l’Energia Sostenible i el Clima

L'aprovació del Pla d'Acció per al Clima i l'Energia Sostenible (PAUS) respon al compromís adquirit en adherir-se el consistori al Pacte d'Alcaldes.

Paterna aconsegueix un acord històric de fusió entre cinc clubs de futbol locals

La fusió es materialitzarà al llarg d'esta temporada per a ser efectiva en la de 2021-2022
- Advertisement -

: Valencià