El Poble Nou de Benitatxell es prepara per a rebre a 3000 visitants el dia de la Volta a la Comunitat Valenciana

La prova, que es disputarà el 2 de febrer en una contrarrellotge per equips, comptarà amb els millors ciclistes internacionals i ja ha confirmat la seua participació el campió espanyol Alejandro Valverde.

La prova, que es disputarà el 2 de febrer en una contrarrellotge per equips, comptarà amb els millors ciclistes internacionals i ja ha confirmat la seua participació el campió espanyol Alejandro Valverde. El consistori planifica la logística de l’etapa amb els organitzadors de la VCV brigada municipal, Policia Local i Protecció Civil per a garantir la seguretat dels visitants.

El Poble Nou de Benitatxell es prepara per a rebre a 3000 visitants el dia de la VCV el divendres 2 de febrer. Segons ha apuntat Ángel Casero, director de la VCV, “els integrants de la caravana de la VCV ja la conformen 900 persones i, segons l’experiència en poblacions semblants, El Poble Nou de Benitatxell ha d’estar preparat per a rebre a prop de 3000 visitants”.

Serà en una espectacular contrarellotge per equips de trenta quilòmetres que en el seu tram inicial discorrerà pels carrers del centre històric començant per la Plaça del Mercat, carrer Major i carrer la Pau. L’alcalde, Josep Femenia, no vol deixar res per a la improvisació i manté reunions periòdiques amb una els organitzadors de la VCV, el regidor de Turisme i Esports, Manolo Segarra, de Comunicació, Myra van ‘t Hoff, Seguretat Ciutadana, Dirk Rheindorf, a més de brigada municipal, Protecció Civil i Policia Local per a planificar la logística de l’etapa i garantir la seguretat dels visitants.

La concentració serà en la Plaça Mercat des de les 13.00 a les 15.35 de la vesprada amb el que els aficionats podran disfrutar de dos hores i mitja del millor ciclisme en viu i podran veure de prop a esportistes internacionals de primer nivell. L’espectacle del ciclisme torna al Poble Nou de Benitatxell.

ValenciàEspañol