Pocs núvols i màximes en ascens amb fins a 35 graus en l’interior aquest divendres a la Comunitat Valenciana

El vent bufarà variable fluix amb brises i segons el 112 el nivell de preemergència per risc d'incendis forestals és alt en la major part de la Comunitat Valenciana, menys en els litorals de Castelló i València, on és mitjà-baix

El cel romandrà poc nuvolós o clar aquest divendres a la Comunitat Valenciana, amb boires matinals en punts del litoral i temperatures màximes en ascens en l’interior, que podrien arribar als 35 graus a Ontinyent i als 34 a Requena.

Segons la predicció de l’Agència Estatal de Meteorologia (Aemet), a Alcoi els mercuris arribaran als 33 graus, mentre que a Oriola, Castelló i Morella arribaran als 32. Amb 31 graus de màxima es quedaran Elx, Vall d’Uixò, Vinaròs i València, mentre que Dénia i Gandia registraran 30 i Alacant tindrà màximes de 29.

El vent bufarà variable fluix amb brises i segons el 112 el nivell de preemergència per risc d’incendis forestals és alt en la major part de la Comunitat Valenciana, menys en els litorals de Castelló i València, on és mitjà-baix.

ValenciàEspañol