Podem Castelló ‘celebra’ l’acord estatal entre Sánchez i Iglesias

El portaveu municipal a Castelló de la formació morada, Fernando Navarro, al seu conter de Twiter, mostra la seua satisfacció per l'acord que està funcionant ja a l'àmbit municipal i autonòmic

“Tres governs progressistes i alineats a novell municipal, autonòmic i estatal. L’oportunitat que s’obri per impulsar horitzons de ciutat i de país d’esperança és apassionant”, amb estes paraules ha mostrat el portaveu de Podemos-EUPV a Castelló, Fernando Navarro la seua satisfacció per l’acord al qual sembla han arribat a l’àmbit estatal Pedro Sánchez i Pablo Iglesias.

El portaveu municipal de la formació morada a la capital de la Plana hi ha reflectit en xarxes la seua satisfacció perquè la política nacional prenga una decisió d’acord que, cal recordar, és la que està funcionant en l’ajuntament de Castelló i també al Govern Autonòmic encara que en ambdues ocasions en un acord a tres bandes en el què  Compromís té una representació notable. Tot i això, Navarro ha volgut mostrar ja, minuts després que es fera públic l’acord, l’esperança en què este acord de governabilitat puga funcionar.

CatalàEspañol