Podem denunciarà la intervenció de la Policia Local de Castelló en un desnonament

El pis estava ocupat per una mare i un menor en situació de vulnerabilitat als quals, segons informen des de la regidoria de Benestar Social se'ls hi ha facilitat un recurs residencial.

Un desnonament d’una mare i un menor, moments de tensió entre veïns i els agents que anaven a fer complir l’execució, una regidora de l’ajuntament de Castelló aferrada a la barana de l’escala i un grup polític amb presència a l’equip de govern que “denúncia l’incompliment per part de la Policia Local d’un acord que els impedeix intervenir en desnonaments”.

Esta podria ser la crònica resumida dels moments d’incertesa i tensió que s’han viscut este dimarts a un edifici de lloguers de protecció oficial on la plataforma (PAH), després de fer una crida a la ciutadania ha tractat d’impedir l’execució de l’ordre.

I és que i els regidors de Podem-Eupv María Jesús Garrido i Fernando Navarro també han estat presents, per això, a més de comunicar que de moment la unitat familiar desallotjada “ja té un recurs facilitat per la Regidoria de Benestar Social”, des de la formació morada, ja han fet públic el seu malestar per l’incompliment que ha fet la Policia Local de Castelló respecte a l’acord de no participar en estos desnonaments.

Podem també recorda que el desnonament “ha estat executat en un edifici de lloguers VPO per part d’un fons voltor malgrat existir una moratòria”.

CatalanSpanish