Podem-EUPV Castelló organitza aquest dimecres un acte públic per a denunciar les pràctiques abusives dels fons voltor

El secretari autonòmic d'Habitatge, César Jiménez, intervindrà en una trobada presencial i telemàtica al costat d'activistes del Sindicat de Llogaters i de la PAH

Podem-EUPV de Castelló ha organitzat aquest dimecres 14 d’octubre un acte públic per a defensar el dret a l’habitatge i denunciar les pràctiques abusives dels fons voltor o de capital de risc. Intervindran el secretari autonòmic d’Habitatge, César Jiménez, i activistes del Sindicat de Llogaters i de la PAH de Castelló.

La jornada tindrà lloc a les 18.30 hores en la seu de la Morada (ronda Millars 105) i es podrà seguir també via telemàtica a través d’aquest enllaç: https://meet.jit.si/actehabitatge.

El secretari autonòmic d’Habitatge, César Jiménez, abordarà les polítiques que duen a terme per a ampliar el parc públic d’habitatge i frenar les accions especulatives en el lloguer dels fons d’inversió. Des de la PAH i el Sindicat de Llogaters posaran en comú la problemàtica existent en el Raval Universitari, on l’actuació dels fons voltor ha provocat l’eixida de 60 famílies i ha causat increments en el preu del lloguer d’un 50%. Exposaran la denúncia contra l’assetjament immobiliari presentada en la direcció territorial de la Conselleria d’Habitatge perquè òbriga un expedient sancionador contra fons voltor i societats d’inversió que operen a Castelló.

Podem-EUPV anima a la ciutadania a participar en l’acte per a “frenar les pràctiques abusives i especulatives d’uns fons que posen en risc el dret a l’habitatge”.

CatalanSpanish