jueves, 18 julio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Podemos escollirà hui el seu líder

L’Assemblea Ciutadana estatal de Podemos, que es clausura hui en el Palau de Vistalegre de Madrid, desvetlarà la incògnita i la posició en la qual els militants volen veure en el partit a Pablo Iglesias i Íñigo Errejón, els qui a partir de matí hauran de complir les seues promeses d’integració. Després de la crida a la unitat que demanaven per les bases durant la primera jornada de l’assemblea, el màxim òrgan de Podem designarà al nou secretari general i als membres del Consell Ciutadà, a més de decidir quins són els documents que definiran l’estratègia política en els pròxims anys, sobretot de cara a fer oposició a Mariano Rajoy i les relacions amb un PSOE que encara desconeix qui serà el pròxim secretari general.

La lectura dels resultats de les diferents votacions es donarà a conéixer al voltant de les 14.00 hores. A continuació, pujaran a l’escenari els components del nou Consell Ciutadà i intervindrà el secretari general.

La jornada s’obrirà a les 11.00 amb l’exposició de les cinc aportacions al debat més recolzades en l’estadi de Vistalegre o també anomenada Plaça Podemos.

Últimas noticias

Contenido relacionado