Podemos escollirà hui el seu líder

L’Assemblea Ciutadana estatal de Podemos, que es clausura hui en el Palau de Vistalegre de Madrid, desvetlarà la incògnita i la posició en la qual els militants volen veure en el partit a Pablo Iglesias i Íñigo Errejón, els qui a partir de matí hauran de complir les seues promeses d’integració. Després de la crida a la unitat que demanaven per les bases durant la primera jornada de l’assemblea, el màxim òrgan de Podem designarà al nou secretari general i als membres del Consell Ciutadà, a més de decidir quins són els documents que definiran l’estratègia política en els pròxims anys, sobretot de cara a fer oposició a Mariano Rajoy i les relacions amb un PSOE que encara desconeix qui serà el pròxim secretari general.

La lectura dels resultats de les diferents votacions es donarà a conéixer al voltant de les 14.00 hores. A continuació, pujaran a l’escenari els components del nou Consell Ciutadà i intervindrà el secretari general.

La jornada s’obrirà a les 11.00 amb l’exposició de les cinc aportacions al debat més recolzades en l’estadi de Vistalegre o també anomenada Plaça Podemos.

CatalàEspañol