domingo, 21 abril 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Polèmica pel vestit de “fallera” de Jorge Javier Vázquez en “Sálvame”

Des del conegut programa de televisió “Sálvame”, presentat per Jorge Javier Vázquez, han volgut fer el seu “particular” homenatge a la festa de les falles. Cosa que finalment se’ls ha tornat en contra i que ha fet que el col·lectiu faller s’alce en flames en sentir-se burlat després d’aparéixer el presentador vestit, suposadament, de fallera, com ell mateix ha assegurat amb una vestimenta més pròpia de carnestoltes que d’un vestit com és el de valenciana.

La imatge de Jorge Javier Vázquez vestit de “fallera” hacom la pòlvora per les xarxes socials, on s’ha compartit especialment per valencians i fallers que han criticat amb duresa la ignorància del programa i de la cadena sobre la indumentària valenciana.

Pel que sembla, el programa tenia previst que una de les seues col·laboradores, Mónica Clots, es vestira de fallera. En negar-se, segons ha especificat el mateix programa, el presentador ha decidit vestir-se ell mateix amb el vestit que tenien preparat i que en gens s’assembla a un vestit de valenciana tradicional.

“Ja tenim Fallera Major”

Després d’enfundar-se en el polèmic vestit, el programa anunciava “Ja tenim Fallera Major” i Jorge Javier assenyalava: “Jo no entenc com Mónica no ha volgut posar-se aquest vestit que és una meravella”. Jorge Javier ha eixit a la recerca de la col·laboradora pels voltants de Mediaset i ha acaparat les mirades de tot el món. “No m’he vestit perquè m’ha donat una baixada de tensió”, ha confessat ella. Finalment, Clots sí que s’ha posat el vestit.

A mesura que avançava el programa, els col·laboradors i el mateix presentador es feien ressò de les crítiques rebudes, especialment per part del col·lectiu faller i valencià, volent rectificar: “Ens diuen que el vestit no és de fallera, sinó de valenciana”. Alguna cosa que òbviament, mostra de nou el nul coneixement i respecte del programa cap a una festa reconeguda com a Patrimoni Cultural Immaterial de la Humanitat per la Unesco.

Últimas noticias

Contenido relacionado