La Policia Nacional deté a un jove per agredir amb un defensa extensible a un vigilant de seguretat

Li va amenaçar de mort en el supermercat on treballa la víctima i li va agredir quan va finalitzar la seua jornada laboral. La víctima va patir traumatisme cranioencefàlic perdent la consciència que en recuperar-la a l'hospital creia estar al seu país i no recordar l'agressió.

16-febrer-2019. Agents de la Policia Nacional han detingut ahir a Torrent a un jove de 20 anys, d’origen espanyol, com a presumpte autor dels delictes de lesions i amenaces, després d’agredir per l’esquena a un home amb una defensa extensible. La víctima, vigilant de seguretat, li va recriminar en el supermercat la seua falta de civisme, moment en què va començar a amenaçar-ho de mort i insultar-li per ser estranger. En finalitzar la seua jornada laboral i quan el vigilant es dirigia al seu vehicle el jove va tornar a increpar-li i traient una defensa extensible amb la qual li va colpejar, perdent el coneixement.

Els fets van ocórrer a Torrent quan els agents que realitzaven labors de prevenció van observar en un carrer un tumult de gent, per la qual cosa es van acostar. Una vegada en el lloc els policies van observar a un home inconscient en el sòl amb un fort colp en un ull, per la qual cosa van sol·licitar assistència sanitària urgent. Els testimonis van manifestar que un jove li havia seguit i després de traure una defensa extensible li havia amenaçat de mort i colpejat a l’esquena i cara, caient la víctima inconscient al sòl.

Els agents van esbrinar que la víctima, era un vigilant de seguretat d’un supermercat, i que unes hores abans quan l’agressor havia entrat amb una altra persona en aquest, aquest els havia indicat que es comportaren de forma correcta, sent pel que sembla increpat per ells de forma altiva i de pinxo començant les amenaces de mort, dient que li esperaria fóra quan acabara el seu treball, a més d’insultar-li. El vigilant els va tirar de supermercat mentre un d’ells li continuava amenaçant-ho de mort i assegurant-li que anava a complir el que s’ha dit.

Els policies van esbrinar que l’agressor havia esperat al vigilant al fet que aquest isquera de la seua jornada laboral i quan es dirigia al seu cotxe li va començar de nou a amenaçar de mort i insultar sobre el seu origen estranger, moment en què el vigilant li hauria dit que es tranquil·litzara que ell només feia el seu treball. El jove pel qual sembla va traure una defensa i li va colpejar a l’esquena i cara per a continuació fugir precipitadament del lloc, la víctima va caure a terra inconscient.

La víctima, un home de 24 anys d’origen búlgar, va ser traslladat a un hospital de València, que quan va recuperar la consciència, va tindre un episodi de pèrdua de memòria creient estar al seu país d’origen, romanent a l’hospital pel traumatisme cranioencefàlic que havia patit i la gravetat de la lesió en un ull de les conseqüències del qual encara no es coneixen.

Finalment, els agents van localitzar al sospitós i després de realitzar diverses comprovacions ho van detenir com a presumpte autor dels delictes de lesions i amenaces.

El detingut, amb antecedents policials, ha passat a disposició judicial.

Publicitat