24.6 C
Valencia

La Policia de Bétera continua vetlant per la seguretat de tota la població

L'objectiu dels cossos i forces de seguretat de l'estat es basa a aconseguir que es complisquen les mesures de l'estat d'alarma pel bé comú de tota la població.

- Publicitat -AVL

De dia o de nit els agents de la Policia Local de Bétera no cessen en el seu treball per salvaguardar la seguretat de tots els nostres veïns i veïnes. Des que es decretara l’estat d’alarma el passat 14 de març, la Policia Local de Bétera vetla pel compliment del Reial decret 463/2020 que determina la llibertat de moviments i desplaçaments de la ciutadania, tot sota l’objectiu de protegir a la població del municipi.

“Estem enormement agraïts amb la gran labor de la nostra Policia Local que està al peu del canó des del primer moment cuidant de tots nosaltres. En nom de l’Ajuntament i dels veïns vull traslladar el meu reconeixement a tots els membres de la Policia Local de Bétera” ha afirmat el regidor de Policia Local, Julio Inés.

La Policia Local estableix diàriament controls de seguretat, tant fixos com mòbils, a fi que la població complisca amb les mesures establides en el decret d’estat d’alarma del Govern per a fer front al covid-19. Les labors que realitzen se centren a reforçar la vigilància per a evitar un ús indegut de vehicles o vigilar la via pública per a aconseguir el total compliment de les mesures.

Des de l’inici de la declaració de l’estat d’alarma, la Policia Local de Bétera ha efectuat 48 controls de verificació de desplaçaments. Ha identificat a 624 persones i 500 vehicles. Realitzant, així, 63 denúncies per infringir les mesures interposades en el reial decret que estableix el confinament.

Al seu torn, els agents han realitzat un total de 86 serveis de control en supermercats, centres de subministraments, residències de tercera edat i centres sanitaris de Bétera.

“Afortunadament les actituds irresponsables són mínimes” assenyala Julio Inés, qui continua, “encara així, i pel bé de tots, és necessari continuar conscienciant de la necessitat de quedar-se a casa en estos moments”.

: Valencià

- Advertisement -
- Publicitat -GVA_CEICE

Segueix-nos

12,764FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -DiVal
- Publicitat -DipCas
- Publicitat -onda
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Declarat a Sueca altre brot de covid-19 per contacte social

Des que es comptabilitzen els casos de coronavirus el municipi ha tingut 157 persones malaltes

Ontinyent suma un altre dia amb brots de coronavirus, esta vegada amb 9 contagiats

Els contagiats de hui han sigut a través d'un contacte social.

Detectats a Castelló 5 brots de coronavirus en un dia amb 16 contagiats per contacte social

Des que es comptabilitzen els casos de coronavirus el municipi ha tingut 1315 persones malaltes

Detectat un brot de coronavirus a Sant Mateu per contacte social

Des que es comptabilitzen els casos de coronavirus el municipi ha tingut 15 persones malaltes

Detectat un brot de coronavirus a una empresa d’Alberic

Des que es comptabilitzen els casos de coronavirus el municipi ha tingut 57 persones malaltes.
- Advertisement -

: Valencià