La Policia Nacional de Castelló dóna més de 400 joguets a Càritas Interparroquial

El subdelegat del Govern a Castelló, David Barelles, participa en l'acte de donació de joguets a Càritas de la Policia Nacional de la província.

157

El subdelegat del Govern a Castelló, David Barelles, ha participat avui en l’acte de donació dels més de 400 joguets, que els membres del Cos Nacional de Policia han recol·lectat i lliurat a Càritas Interparroquial, per a la seua distribució entre les famílies desfavorides de la capital de la Plana.
En l’esdeveniment solidari, que ha tingut lloc en la seu de la Comissaria de Castelló, ha estat acompanyat per la Comissària Principal Concepció de Vega Caamaño, així com el director de Càritas Diocesana, Juan Manuel Aragonés; el director de Càritas Interparroquial, Ferran Barberà; i l’administrador d’aquesta última, Nicolás Lumbreras, els qui han explicat les diverses línies de treball, que aquestes organitzacions sense ànim de lucre desenvolupen en la capital i en tota la província.

“Són unes dates molt assenyalades, especials per a tots. D’ací la importància de ser solidaris amb els qui més ho necessiten”, ha declarat el subdelegat David Barelles, qui ha felicitat a la comissària per aquesta iniciativa, “la primera d’aquestes característiques que té lloc a Castelló”.

Peluixos, contes, jocs de taula, bicicletes, cotxes en miniatura, patins… s’han anat acumulant des del passat 27 de novembre en les instal·lacions de la Comissaria, aportats pels propis membres del Cos Nacional de Policia, “molts dels quals han sigut dipositats en mà pels fills dels agents”, ha destacat la comissària principal, qui ha agraït el “gran acolliment” que la iniciativa ha tingut entre tota plantilla.

Els més de 400 joguets seran repartits en els pròxims dies entre les 15 parròquies de la ciutat de Castelló amb les quals treballa Càritas Interparroquial, “labor encomiable” que ha sigut lloada pel subdelegat del Govern a Castelló.