La policia científica acaba d’analitzar la casa familiar de Godella

En una de les façanes d'eixe immoble, situat en una zona aïllada i que presenta una gran deterioració, es pot llegir la frase "Aneu a morir tots" pintada sobre un gran forat

Agents de la Policia Científica de la Guàrdia Civil treballen este divendres en el lloc la mort a Godella (València) de dos menors

Els agents de la policia científica de la Guàrdia Civil han romàs fins a les onze d’este matí amb les seues perquisicions en la zona on van ser trobats, enterrats, els dos germans els pares dels quals estan detinguts per homicidi, així com la casa abandonada de Godella on residien els quatre.

En una de les façanes d’eixe immoble, situat en una zona aïllada i que presenta una gran deterioració, es pot llegir la frase “Aneu a morir tots” pintada sobre un gran forat.

Els agents han rastrejat en les últimes hores tant la casa com els seus voltants, així com la zona on van ser enterrats el xiquet de tres anys i mig i la seua germana, de tot just cinc mesos, per a recollir proves d’un succés que instrueix ja un jutjat de Paterna, que a més ha declarat el secret de les actuacions. Els pares es troben detinguts i s’espera que passen a disposició judicial a partir d’este dissabte.

Publicitat