La Policia Nacional deté a una parella per agredir-se mútuament

Van començar una discussió en la qual van acabar agredint-se mútuament

38
lloguers

Agents de la Policia Nacional han detingut ahir en un domicili del districte de Russafa de València a una dona i un home de 28 i 36 anys, respectivament, com a presumptes autors d’un de delicte de violència domèstica ella i un de violència de gènere ell, després de pel que sembla agredir-se mútuament en el transcurs d’una discussió.

Els fets van ocórrer al voltant de les sis de la vesprada, quan els agents que realitzaven labors de prevenció van ser alertats per la Sala del 091 perquè es dirigiren a un domicili del districte de Russafa de València on pel que sembla una dona manifestava que el dia anterior havia agredit al seu nuvi causant-li lesions.

Immediatament, els policies es van dirigir al lloc, on es van entrevistar amb totes dues parts, les quals presentaven lesions a la vista, encara que només ell tenia un comunicat de lesions.

Els agents van esbrinar que el dia anterior la parella havia començat una discussió, pel que sembla, perquè un d’ells no havia contestat a un missatge, per la qual cosa en el transcurs de la mateixa van començar a insultar-se i seguidament es van llançar objectes mútuament, sense que cap impactara.

En un moment donat, ell la va agarrar dels pèls tirant-la al sòl per a després alçar-la per les abraçades, mantenint-la immobilitzada, fins que aquesta va poder soltar-se, moment en el qual hauria agafat un got per a estampar-li’l en la cara. Després d’aquests fets l’home va ser atés de les lesions que presentava i va interposar una denúncia.

Els policies després de realitzar diverses comprovacions van detenir a tots dos com a presumptes autors dels delictes de violència domèstica un i violència de gènere l’altre.

Els detinguts, sense antecedents policials, han passat a disposició judicial.