La Policia Nacional deté a una parella per la venda de marihuana en via pública

Els compradors eren gent molt jove, ja que estaven pròxims a centres docents

Agents de la Policia Nacional han detingut en el districte de Trànsits de València a tres persones, una parella i el germà de la dona, com a presumptes autores del delicte de tràfic de drogues, després de pel que sembla vendre estupefaents en via pública, principalment marihuana, sent els compradors principals gent molt jove, pel que sembla tindre centres docents molt pròxims. Es va realitzar un registre en el qual es van intervenir 415 euros, 82 grams de marihuana, 18 grams d’haixix i una bàscula de precisió.

Les investigacions es van iniciar al maig de l’any passat en tindre coneixement els policies que en una zona del districte de Trànsits s’estaven duent a terme venda de substàncies estupefaents en via pública molt pròxim a centres docents.

Durant les investigacions, els agents van esbrinar que es tractava d’una parella que durant uns mesos pel que sembla havia parat l’activitat fins al mes de gener d’enguany que s’havia detectat novament l’activitat, confirmant-se que es tractava de la mateixa parella i un nou partícip, sent aquest el germà de la dona. Aquesta nova incorporació realitzava funcions de facilitador o intermediari, fins i tot realitzava vendes directes.

Com a conseqüència de les investigacions, els agents van realitzar una entrada i registre en un domicili en el qual van intervenir 415 euros, 82 grams de marihuana, 18 grams de pèl que sembla haixix i una bàscula de precisió.

Els detinguts, sense antecedents policials, han passat a disposició judicial.

Publicitat