Un Policia i un Guàrdia Civil fora de servei sorprenen dues dones quan intentaven robar a la casa d’un veí

La Policia Nacional també ha detingut a altres tres homes que es van amagar en un edifici després d'intentar robar en un habitatge

Agents de la Policia Nacional han detingut a València a dues dones, de 18 i 21 anys i d’origen croat, com a presumptes autores d’un delicte de robatori amb força.

La detenció s’ha produït després que un Policia Nacional i un Guàrdia Civil, cunyats i tots dos fora de servei, sorprengueren les sospitoses intentant accedir a l’habitatge d’un veí. Els agents van eixir del domicili d’un d’ells i van observar a les dues dones, una d’elles manipulant la porta i l’altra en actitud vigilant.

PublicitatAVL

Després d’identificar-se com a agents de l’autoritat, van presenciar com a una de les ara detingudes li va caure un plàstic, comunament emprat per a obrir porta d’habitatges mitjançant l’anomenat mètode de la “relliscada”.

Al lloc es van desplaçar agents de la Policia Nacional que van localitzar entre les pertinences de les dones, entre altres efectes, una clau anglesa i un tornavís doblegat, amb mostres presumptament haver sigut utilitzat per a cometre un robatori amb força, així com joies i diners. Concretament se’ls ha intervingut dues polseres, quatre parells de pendents, un rellotge i un penjoll. Algunes d’aquestes joies presenten inicials que no es relacionen amb els noms de les detingudes.

Detinguts altres tres homes
En una altra actuació, agents de la Policia Nacional han detingut també en un edifici de València a tres homes de 25, 31 i 36 anys, d’origen georgià, com a presumptes autors d’un delicte de robatori amb força en domicili, en grau de temptativa, després de pel que sembla tractar d’accedir a un habitatge no aconseguint-ho, ja que la seua propietària es trobava a l’interior i va alertar a la Sala del 091. Els agents els van intervenir uns 150 euros.

Els agents que realitzaven labors de prevenció per un carrer de València van ser alertats per la Sala del 091 perquè es dirigiren a un edifici on pel que sembla un home havia intentat accedir a l’interior d’un domicili.

Immediatament els policies es van dirigir al lloc i van inspeccionar l’edifici, localitzant a tres homes en l’última planta d’aquest, els quals no donaven una raó clara del que estaven fent en aqueix lloc.

Els agents van esbrinar que moments abans quan una dona es trobava dormint a la seua casa, va començar a escoltar com anomenaven al timbre. Després de diversos minuts cridant de manera insistent, la mateixa es va alçar i va mirar a través de l’espiell, observant a un home que pel que sembla manipulava el pany de la porta amb una cosa metàl·lica, per la qual cosa va alertar a la policia.

Finalment, els agents després de realitzar diverses comprovacions, van detenir als tres homes com a presumptes autors d’un delicte de robatori amb força en grau de temptativa.

Els detinguts, dos d’ells amb antecedents policials, han passat a disposició judicial.

Esta publicació està disponible en : Valencià