La Policia Nacional deté a un jove per agredir a un home amb la corretja del seu gos

La víctima va necessitar ser traslladat a un hospital per a suturar-li una ferida en la cella

Agents de la Policia Nacional han detingut la passada nit en el districte de Marítim de València a un jove de 20 anys, d’origen espanyol, com a presumpte autor d’un delicte de lesions, després de colpejar amb la corretja del seu gos a un home que li va recriminar ocupar tota la vorera.

Els fets van succeir en la nit d’ahir quan un jove que passejava amb el seu gos pel carrer Pintor Maella, pel que sembla un home amb la seua parella va tractar de depassar-lo, però la corretja del gos en ser extensible amb el gos ocupaven tota la vorera, l’home li va recriminar aquest fet. El jove presumptament li hauria dit que tenia suficient lloc per a passar i l’home hauria tractat de saltar la corretja estant a punt de caure a terra. El jove li hauria dit carallot pel qual es va iniciar una discussió verbal.

PublicitatAVL

Els policies en arribar al lloc van observar com dos homes s’estaven colpejant pels que els van separar immediatament, observant com un d’ells sagnava abundantment per la cella, sol·licitant immediatament assistència sanitària. Els agents van esbrinar que el jove li hauria colpejat amb el mànec de la corretja extensible després d’una discussió pel gos. La víctima va ser atesa per l’ambulància que va acudir al lloc que el va traslladar a un centre hospitalari per a curar la ferida incís-contusa de 2 centímetres en la cella esquerra, que va necessitar cinc punts de sutura.

Els policies després de les comprovacions oportunes van detenir al jove com a presumpte autor d’un delicte de lesions.

El detingut, sense antecedents policials, ha passat a disposició judicial.

Esta publicació està disponible en : Valencià