La Policia Local de Llíria deté a una persona que havia robat en tres xalets

Els agents van recuperar els objectes sostrets en aquests habitatges

Els agents van recuperar els objectes sostrets en estos habitatges

Agents de la Unitat Rural de la Policia Local de Llíria, amb el suport d’una patrulla urbana i la Guàrdia Civil, han detingut esta passada matinada a C. C. R. com a presumpte autor d’un delicte de robatori en tres xalets del terme municipal.

Al voltant de les 4 de la matinada, la patrulla de la Unitat Rural va observar un vehicle sospitós amb un ocupant, enmig de la via del Camí de Ferriol.

En registrar-ho, els agents van descobrir en el seu interior eines i diversos objectes com una televisió, un projector i botelles d’alcohol, i en la cuneta, al costat del cotxe, un bec i una pota de cabra gran. A més, es van localitzar diversos objectes més tirats pel camp, que la persona implicada va reconéixer que els havia sostrets de fins a tres habitatges de la zona.

La Policia Local de Llíria va entregar el detingut a la Guàrdia Civil, mentre que el vehicle al costat de tots els objectes recuperats i les eines presumptament utilitzades en els robatoris van quedar a disposició judicial per a prosseguir les diligències pertinents.

Publicitat