La Policia Local va estar el dilluns a la casa dels xiquets morts a Godella

Els agents van comprovar que els progenitors i els menors estaven "en bones condicions"

Dues patrulles de la Policia Local de Godella i de Rocafort van estar el dilluns, a causa de la trucada d’un familiar, a la casa dels xiquets que han sigut trobats morts i els pares dels quals estan acusats d’un delicte d’homicidi, i van comprovar que els progenitors i els menors estaven “en bones condicions”.

Així ho ha explicat l’Ajuntament de Godella en un comunicat, en el qual precisa que al febrer de 2016 els Serveis Socials van intervindre per un conflicte de convivència veïnal a petició del Jutjat número 2 de Paterna, que aqueix mateix any es va arxivar després de constatar que havien abandonat el municipi.

A més, el dimecres el Telèfon del Menor va contactar amb els Serveis Socials de Godella arran d’una informació facilitada per familiars, i es va establir una coordinació amb el centre escolar Sant Sebastià de Rocafort, on assistia el fill major, el Centre de Salut de Godella i la Policia Local de Godella.

Segons indiquen, el dijous la Policia Local de Godella va rebre una trucada de la Policia Local de Rocafort informant sobre un servei d’emergència rebut a través del 112 que s’estava produint en la proximitat de l’habitatge ocupat per aquesta família, i es van personar allí per a col·laborar amb el dispositiu.

L’Ajuntament de Godella afirma que en els registres del padró municipal no hi ha constància que els membres d’esta unitat familiar hagen figurat empadronats en el municipi de Godella, encara que estava en tràmit una sol·licitud d’empadronament presentada per registre d’entrada.

El Consistori s’ha posat a la disposició de la família, ha agraït les mostres de suport, col·laboració i solidaritat que s’han rebut, i ha demanat “sensibilitat i discreció”.

Publicitat