viernes, 24 mayo 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

La Policia Local de Castelló ha detingut a un home per un presumpte delicte de violència domèstica

Agents de la Policia Local de Castelló van detenir el dimecres a la vesprada a un home de 48 anys i de nacionalitat espanyola per un presumpte delicte de violència domèstica en l’àmbit familiar en agredir al seu germà durant una forta discussió. Els fets es van produir sobre dos quarts de nou de la vesprada quan el Centre Integral Municipal de Seguretat i Emergències 092 va rebre la trucada de diversos veïns d’un immoble del carrer Martínez de Tena, que alertaven d’una baralla entre dos germans en un habitatge i que un d’ells requeria assistència sanitària, ja que presentava una ferida en la cara.

Fins al lloc es van traslladar immediatament dues patrulles de la Policia Local pertanyents al Grup d’Intervenció de Proximitat, G.I.P., els agents del qual, en arribar a l’immoble on s’estaven produint els fets, van trobar un home de 42 anys amb una ferida sagnant en el llavi. Mentre que era assistit pels facultatius mèdics d’una ambulància, aquest va informar als agents que havia mantingut una forta disputa amb el seu germà i que aquest últim s’havia posat molt agressiu durant la discussió i li havia colpejat diverses vegades en la cara. Després de la baralla, el presumpte autor dels fets s’havia marxat del domicili.

Els agents, amb la descripció física del presumpte agressor, van realitzar una cerca pels voltants de l’habitatge on s’havia produït l’agressió i uns minuts més tard van localitzar en l’Avinguda Caputxinos a un home que coincidia plenament amb les característiques físiques del presumpte agressor. Els agents van procedir a identificar-ho resultant ser el germà de la persona lesionada i presumpte autor dels fets. A la vista del denunciat per la persona lesionada i les lesions que presentava, els agents van procedir a la detenció de D.S.G., de 48 anys i de nacionalitat espanyola per un presumpte delicte de violència domèstica.

Finalment, una patrulla de la Policia Local de Castelló va traslladar a la víctima fins a un centre mèdic on li van haver de posar diversos punts de sutura en la ferida del llavi. Després de l’assistència mèdica, els agents el van informar dels passos a seguir per a denunciar els fets.

Últimas noticias

Contenido relacionado