19:02 - martes, 27 febrero 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

La Policia Local de Castelló ha detingut a un home per robatori amb violència

Agents de la Policia Local de Castelló han procedit a la detenció d’un home de 27 anys per un presumpte delicte de robatori amb violència i intimidació en agredir a un altre per a robar-li els seus diners i algunes de les seues pertinences. Els fets es van produir al voltant de les 16.30 del passat diumenge quan el Centre Integral Municipal de Seguretat i Emergències 092 va rebre la trucada d’un home molt espantat que sol·licitava la presència policial en el camí Villamargo, ja que un altre home li havia propinat una forta pallissa per a intentar sostraure-li els seus diners i el seu telèfon mòbil.

Fins al lloc es van desplaçar ràpidament dues patrulles del Grup d’Intervenció de Proximitat, G.I.P., els agents del qual, en arribar al lloc indicat per la persona agredida, van localitzar pels voltants del camí Villamargo a un home que circulava amb una bicicleta i les característiques físiques de la qual coincidien plenament amb la descripció facilitada per la víctima del presumpte agressor. Els agents, mentre procedien a la identificació d’aquesta persona, van ser requerits per un home que es trobava a unes desenes de metres que va assegurar ser la víctima del robatori i qui havia cridat a la policia. Aquest últim va reconéixer sense cap gènere de dubtes a l’home que estava sent identificat pels agents com l’home que minuts abans li havia colpejat amb la intenció de llevar-li els seus diners i un telèfon mòbil.

La víctima va relatar als agents que el presumpte agressor li havia propinat diverses punyades en la cara per a intentar llevar-li els diners i durant la baralla, ell havia aconseguit fugir en direcció al seu vehicle que estava estacionat a pocs metres. Des d’allí havia cridat al telèfon d’emergències 092 per a sol·licitar la presència policial. Mentre relatava aquests fets, els agents van observar que la víctima, a més de trobar-se molt nerviosa i espantada, presentava diverses contusions amb inflamació en la cara i en el front.

Els policies, amb aquesta manifestació de la víctima i a la vista de les lesions que presentava, van procedir a la detenció del presumpte agressor, C.M.F., de 27 anys per un presumpte delicte de robatori amb violència i intimidació. Quant a la víctima, aquesta va ser traslladada fins a un centre hospitalari perquè se li realitzaren les corresponents proves radiològiques per a avaluar les seues lesions i posteriorment va ser acompanyat per una patrulla de la Policia Local fins a la Comissària de Castelló perquè formulara la corresponent denúncia per aquests fets.

Últimas noticias

Contenido relacionado