La Policia Local deté l’autobús de HazteOír abans d’entrar a València

La Delegació del Govern en la Comunitat Valenciana ha anunciat que donarà trasllat a la Fiscalia dels eslògans i missatges de l'autobús per si foren constitutius d'un delicte d'odi

Agents de la Policia Local de València al costat de l'autobús de HazteOír, detingut abans d'entrar al nucli urbà amb els seus lemes. EFE

La Policia Local de València manté detingut l’autobús de HazteOír amb el lema ‘#Stopfeminazis. No és Violència de Gènere, és Violència Domèstica’ en un lateral del Palau de Congressos, just abans d’entrar a la ciutat, per a comprovar si compleix l’ordenança sobre publicitat.

Fonts municipals han confirmat a EFE que diversos agents estan comprovant en estos moments si el vehicle incompleix la citada normativa municipal. Este matí, l’Ajuntament ha anunciat que la Policia Local denunciarà per delicte d’odi al citat autobús si arriba a entrar a la ciutat i immobilitzarà el vehicle en aplicació de l’ordenança de publicitat.

Este és el dispositiu que ha activat la Policia Local després de l’anunci de l’associació que l’autobús visitarà València este dimarts, segons fonts municipals.

Per part seua, la Delegació del Govern en la Comunitat Valenciana ha anunciat que donarà trasllat a la Fiscalia dels eslògans i missatges de l’autobús per si foren constitutius d’un delicte d’odi.

Publicitat