Detingut un home després de colpejar presumptament diversos vehicles en la calle Serrería

Quan els agents de la Policia Local van procedir a identificar-li, l'individu va seguir insultant-los i colpejant als vehicles estacionats

La Policia Local de València ha detingut a un home de 35 anys com a presumpte autor d’un delicte de desobediència als agents de l’autoritat i un altre de danys que hauria produït a diversos vehicles en els carrers de Serrería i l’avinguda del Port.

Els fets es van produir la matinada del dimarts al dimecres 18 de juliol, al voltant de les 2.15 hores, quan agents de la Policia Local que circulaven amb cotxe patrulla van ser requerits per diversos vianants que havien observat a un individu caminant per la calçada i donant puntades i colps a diversos vehicles.

Els policies van poder interceptar a l’home uns metres més endavant, en la calle Serrería, encara caminant per la calçada. Els agents li van indicar que es pujara a la vorera, però l’home va fer cas omís, adoptant una actitud molt agressiva i colpejant a un nou vehicle, produint-li diversos danys. Quan els agents van procedir a identificar-li, l’individu va seguir insultant-los i colpejant als vehicles estacionats. Per tals motius, es va procedir a la seua detenció immediata, i va ser traslladat a la Inspecció Central de Guàrdia.

Publicitat