Dos detinguts per violència de gènere en un mateix dia

Les dues víctimes han rebut assistència sanitària

PublicitatAVL

La Policia Local de València ha detingut a dos homes per agredir suposadament a les seues parelles. Un dels casos va tenir lloc en la calle Doctor Manuel Candela, quan un testimoni dels fets va alertar al 092 que un home estava insultant i acorralant a una dona. Els i les agents es van entrevistar amb la víctima, que va manifestar que quan tornava a la seua casa s’havia trobat a la seua exparella en el portal i que este li havia començat a insultar i a sacsar i que l’amenaçava constantment des de feia mesos. Per tals motius, li van oferir assistència sanitària i van procedir a detenir a l’home.

La segona detenció es va produir en l’Avinguda del Port, quan la Sala del 092 va rebre l’avís que hi havia una dona ferida per una presumpta violència de gènere. Els i les agents es van entrevistar amb la víctima, que va manifestar que la seua parella li havia colpejat, i que no era la primera vegada, manifestant que també acabava d’agredir este a la seua filla menor d’edat. Aquests es van personar en el domicili, on es trobava l’home, que va confessar la discussió, per la qual cosa va anar immediatament detingut, i així mateix, un indicatiu es va quedar en l’habitatge a l’espera del servei mèdic per a assistir a les víctimes.

PublicitatRovira  

El 016 és el telèfon pioner d’informació i assessorament jurídic per a les víctimes de violència de gènere que no apareix en el registre de trucades.

Publicitat